skip to Main Content
  • Loodgieters
  • Installatie techniek
  • Kachel & haarden specialist
  • Houtgestookte cv installaties

Houtkachel Alkmaar

De toekomst met duurzame verwarmingssystemen in Alkmaar

Alkmaar is een van de plaatsen waar loodgieters- en installatietechniek Deyle BV haar producten en diensten levert. Wij zijn, ook bij u in Alkmaar, de specialist in de regio op het gebied van kachels en haarden die dienstdoen als duurzame verwarmingssystem. Voor pelletkachels, houtkachels, gashaarden en gaskachels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn ook gespecialiseerd in het geschikt maken van de cv-kachel voor zonne-energie en zorgen voor de meest milieuvriendelijke en duurzame houtkachels. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u in Alkmaar kunnen bieden? Neem dan contact met ons op of breng direct een bezoek aan onze showroom in de Zaanstreek.

Kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid in Alkmaar

In 1967 begon Deyle als loodgietersbedrijf in Koog aan de Zaan. In de afgelopen 50 jaar is er steeds geïnvesteerd in kwaliteit en vakmanschap en dat heeft tot veel tevreden klanten geleid. De klanten die destijds de overstap maakten in Alkmaar en elders van de ouderwetse kolenkachel naar de cv-kachel zijn veelal ook de klanten die we nu terugzien om een openhaard, pelletkachel of houtkachel aan te schaffen. Dat heeft alles te maken met onze aanpak, waarbij we steevast zullen zorgen dat we u het beste bieden in kwaliteit en vakmanschap. Dat gaat over de producten, zoals pelletkachels, houtkachels, gashaarden en gaskachels, maar zeker ook over de manier waarop we deze topmerken kachels en haarden aan u leveren en bij u in Alkmaar en elders plaatsen. Natuurlijk zorgen we daarbij ook voor volledige garantie en nacontrole.

Kies uit A-merken van de beste kwaliteit in duurzaamheid bij ons in Alkmaar

Duurzame verwarmingssystemen zijn onze specialiteit. Daarvoor kunt u, onder andere, terecht in onze showroom in Koog aan de Zaan. In de showroom vindt u bekende, hoge kwaliteitsmerken in:

  • Gashaarden
  • Gaskachels
  • Houtkachels
  • Pelletkachels
  • Openhaard mogelijkheden en alternatieven voor uw cv-kachel

De showroom bereikt u eenvoudig en snel vanuit Alkmaar. Mogen we u binnenkort ook ontvangen en uw wensen op het gebied van duurzame kachels en haarden bespreken?

Neem contact met ons op voor uw vragen in Alkmaar

We ontvangen u graag voor een bezoek aan onze showroom. U zult hier de kachels en haarden vinden die passen bij uw wensen op het gebied van duurzame verwarmingssystemen. Wilt u ons bellen voor meer informatie of het maken van een persoonlijke afspraak? Bel dan Deyle loodgieters- en installatietechniek op telefoonnummer 075-6163668. We zien u binnenkort graag verschijnen vanuit Alkmaar.

Informatie opvragen

Contact Opnemen

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
Back To Top