skip to Main Content
  • Loodgieters
  • Installatie techniek
  • Kachel & haarden specialist
  • Houtgestookte cv installaties

Houtkachel Amsterdam

Nieuwe energiebronnen bieden volop mogelijkheden

Wie jaren geleden in Amsterdam op zoek was naar alternatieve verwarmingssystemen, moest de mogelijkheden ongeveer met een lampje zoeken. Het aanbod was gering en de mogelijkheden beperkt. Dat was natuurlijk niet alleen in Amsterdam zo, maar op tal van plaatsen in Nederland botsten we tegen muren van onmogelijkheden. Die tijden zijn veranderd en tegenwoordig maakt u in Amsterdam en elders gemakkelijk gebruik van een ruim aanbod in kachels en haarden die zijn voorzien van de mogelijkheid om niet alleen op traditioneel gas of stroom te functioneren, maar ook werken op duurzame energiebronnen, zoals zonne-energie.

Kies ook in Amsterdam voor de kwaliteit en vakmanschap van Deyle

Loodgieters- en installatietechniek Deyle BV is een familiebedrijf dat al bijna 50 jaar vanuit de Zaanstreek klanten in heel Noord-Holland en daarbuiten bediend met uitstekende kwaliteit in service en producten. Wij kiezen nog voor ambachtelijk vakmanschap en zorgen voor de levering en uitvoering van producten en diensten in Amsterdam en elders, waarover u altijd tevreden zult zijn. In de afgelopen jaren hebben we ons verder gespecialiseerd in duurzame verwarmingssystemen, waardoor u nu ook pelletkachels en houtkachels op een milieuvriendelijke manier kunt stoken. Traditionele gashaarden, de cv-kachel en gaskachels van de vorige generatie kunnen nu worden omgebouwd of vervangen door kachels en haarden op alternatieve energiebronnen, zoals zonne-energie.

Het aanbod van Deyle in Amsterdam

Loodgieters- en installatietechniek Deyle in Koog aan de Zaan biedt u een ruime keuze in kachels en haarden. De beste indruk krijgt u vanuit Amsterdam met een bezoek aan onze showroom in de Zaanstreek. Met de professionele hulp van onze adviseurs kunt u daar de keuze maken voor de kachel of (open)haard die het beste aansluit bij uw eisen en wensen. Kies bijvoorbeeld uit topmerken in:

  • Pelletkachels
  • Gashaarden
  • Gaskachels
  • Houtkachels
  • Alternatieve energie gestookte cv-kachel en openhaard

Neem contact op bezoek de showroom

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we als loodgieters- en installatietechniekbedrijf Deyle BV u kunnen bieden in Amsterdam? Bel ons dan voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie op telefoonnummer 075-6163668. Bespreek met ons de mogelijkheden in pelletkachels, houtkachels, gashaarden en gaskachels. Wie bieden ook een ruime keuze voor een openhaard of cv-kachel en leveren uitsluitend topmerken met topkwaliteit vakmanschap en service. U kunt natuurlijk ook direct een bezoek brengen aan onze ruime en moderne showroom in Koog aan de Zaan. U bent er snel vanuit Amsterdam.

Informatie opvragen

Contact Opnemen

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
Back To Top