skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Houtkachel Assendelft

Deyle kiest voor duurzaamheid in Assendelft. U toch ook?

In de omgeving Assendelft is Deyle installatietechniek en loodgietersbedrijf uw specialist! Wij zijn gespecialiseerd in de toepassing van duurzame technieken en methoden voor uw cv-kachel, openhaard, pelletkachels, gashaarden en gaskachels. Wij bieden daarmee een hoog niveau aan kennis en vakmanschap. In onze waarden en de manier waarop we onze klanten verder helpen zijn we misschien wel een beetje ouderwets. In onze benadering van duurzaam verwarmen en het gebruik van duurzame technieken, materialen en methoden zijn we dan weer hypermodern!

Ontwikkelingen bij Deyle sinds 1967 in Assendelft

Deyle loodgieters- en installatietechniek begon in 1967. In deze tijd deden veel mensen de oude kolenkachels de deur uit. Er werdt een overgestap gemaakt op comfortabele gaskachels. Dat was in Assendelft niet anders dan in de rest van Nederland en Deyle leverde toen ook al veel loodgieters, installatiediensten en producten aan klanten in Assendelft en op veel andere plaatsen in de regio. Inmiddels is de tweede generatie Deyle aan het roer en staat, net als hun ouders, voor kwaliteit en vakmanschap. De laatste jaren is er stevig ingezet op de levering van duurzame producten, zoals pelletkachels, houtkachels en gashaarden. Deyle heeft zich daarbij, in Assendelft en omgeving, ontwikkeld als specialist in het combineren van de cv-kachel en gashaarden met duurzame toepassingen van energie. De opkomst van zonne-energie en de toepassing van duurzame innovaties wordt daarbij ingepast in bestaande methodes.

Maak kennis in Assendelft met het aanbod van Deyle

Deyle beschikt over een moderne en ruime showroom in de buurt van Assendelft en laat u graag meer zien over de mogelijkheden die voor uw ideeën en wensen in Assendelft op het gebied van kachels en haarden geboden kunnen worden. Wij doen bijvoorbeeld:

 • Pelletkachels
 • Houtkachels in verschillende varianten
 • Gashaarden duurzaam maken
 • De open haard vernieuwen of een nieuwe open haard plaatsen
 • Toepassingen voor uw cv-kachel

Neem vanuit Assendelft contact met ons op voor kachels en haarden

Deyle loodgieters- en installatietechniek is u graag van dienst met een gevarieerd aanbod in diensten en producten van uitstekende kwaliteit. We bieden u advies en leveren onze producten met de grootste zorgvuldigheid en oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor pelletkachels, houtkachels, gashaarden, de cv-kachel of de open haard? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 075-6163668 of breng een bezoek aan onze showroom in de buurt van Assendelft.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top