skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Austria Email

Hoe wilt u uw water verwarmen?

Breng vandaag nog een bezoekje aan Deyle Loodgieters BV om een boiler van het toonaangevende merk Austria Email aan te schaffen. De kwalitatief hoogwaardige producten van dit Oostenrijkse merk zijn ontwikkeld vanuit het laboratorium van Austria Email in Oostenrijk, geproduceerd in hun eigen fabriek en met de beste testapparatuur getest. Waar u ook naar op zoek bent op het gebied van verwarming via water: Austria Email biedt het aan. Zo vindt u in de collectie onder andere elektrische boilers, warmwatercilinders, buffertanks, zonne-energiesystemen, warmwaterpompen en centrale verwarming thermische systemen. Al deze producten bestaan in ieder geval uit hét uitgangspunt van Austria Email: de geëmailleerde interne ketel.

Austria Email heeft een groot assortiment

Zoals gezegd vindt u vele verschillende soorten warmwatersystemen van dit mooie merk bij Deyle aan. Wist u dat Austria Email maar liefst 385 basismodellen met daarop 1700 varianten aanbiedt? Deze producten zijn dus vrijwel allemaal volledig op de wensen van de klant af te stemmen. Het bedrijf doet dan ook haar uiterste best dit zo veel mogelijk voor elkaar te krijgen. Op enkele producten ontvangt u zelfs 10 jaar garantie. U begrijpt dat u dan te maken heeft met topkwaliteit. Het nieuwste van het nieuwste uit de koker van Austria Email is de innovatieve ECO SKIN 2.0. Deze fleece isolatie zorgt ervoor dat er 38% minder warmteverlies, in vergelijking met het vorige model, plaatsvindt. Dit kan tot wel € 3.050,- aan besparing in energiekosten opleveren. ECO SKIN 2.0 is verder zeer energie-efficiënt en milieuvriendelijk. Tot slot is het ook nog eens makkelijk en snel te installeren. Bent u al overtuigd?

De kenmerken van Austria Email

Als u voor het nieuwste van het nieuwste wilt gaan wat betreft het verwarmen van uw huis, dan bent u bij Deyle aan het juiste adres. Wij bieden de beste oplossingen, ontwikkeld door dit mooie Oostenrijkse merk. Dat bedrijf staat bekend om onder andere het volgende:

 • 75 jaar ervaring
 • Groot assortiment aan producten
 • 25 exportmarkten
 • 350 gemotiveerde en vakkundige medewerkers
 • ECO SKIN 2.0

Ook voor úw huis hebben wij de perfecte verwarming

Zoals gezegd biedt dit mooie merk een groot scala aan producten op het gebied van verwarming. Bezoek onze showroom om enkele van deze producten te bekijken of vraag onze medewerkers aldaar om meer informatie. Dit kunt u ook al vanuit huis doen. Bel dan naar telefoonnummer 075-6163668 en vraag onze experts over de voordelen en mogelijkheden van Austria Email!

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top