skip to Main Content
  • Loodgieters
  • Installatie techniek
  • Kachel & haarden specialist
  • Houtgestookte cv installaties

BlueBurn

Het nieuwste van het nieuwste: de pelletketel

Bij Deyle Loodgieters BV kunt u, naast moderne en klassieke haarden en kachels, ook terecht voor pelletketels van het innovatieve merk BlueBurn. Wij leggen u graag uit wat een pelletketel voor u kan betekenen. De pellets in deze ketel voeden de primaire verbranding van onder uit. Dit doen zij zonder de verbranding te verstoren. Het mooie van verwarming via pellets is dat er houtgassen worden uitgestoten. Deze circuleren rond in de ketel, waar lucht bij toegevoegd wordt. Dit mengsel brandt met een temperatuur van 800°C. Deze warmte gaat dan door de warmtewisselaar en wordt in de vorm van energie afgegeven aan het water in de ketel. Met een pelletketel van BlueBurn verwarmt u dus uw hele huis op een duurzame, eenvoudige en intelligente manier. Bent u al overtuigd?

BlueBurn heeft ook voor u de perfecte pelletketel

Een pelletketel van BlueBurn is zeer betaalbaar. Daarnaast is het gebruik erg voordelig. De BlueBurn moduleert namelijk tot 30% van zijn vermogen, zonder rendementsverlies. Is er geen warmte-vraag meer en is de ketel voor een tijd lang voldoende warm, dan stopt de ketel automatisch. Hierdoor maakt u dus nooit overbodige stookkosten. De pelletketel is daarnaast uiterst efficiënt en milieuvriendelijk. De uitstoot is enorm laag en de levensduur erg lang. U heeft dus jarenlang onbezorgd plezier van het nieuwste van het nieuwste op het gebied van verwarming. De ketels van BlueBurn zijn te verkrijgen in 16 kW, 20kW, 25kW en 32kW. Als u meer wilt weten over dit product, neem dan gerust contact op met onze specialisten via onderstaande contactgegevens. Zij leggen u graag meer uit over pelletketels en welke producten en merken wij daaromtrent in ons assortiment hebben.

De kenmerken van een palletketel van BlueBurn

U begrijpt, om op een economisch en ecologisch verantwoorde manier uw huis te verwarmen, is een pelletketel het perfecte product voor u. De pelletketel van BlueBurn staat bekend om de volgende kwalitatieve kernmerken:

  • Intelligente regeling
  • Eenvoudige bediening
  • Optimaal rendement
  • Automatische ontsteking
  • Gemakkelijke onderhoud en reiniging

Contactgegevens

Kortom, een pelletketel maakt uw leven qua verwarming efficiënter en duurzamer. Wilt u hier meer over weten? Bel dan onze experts op telefoonnummer 075-6163668. Maar u kunt natuurlijk ook direct een bezoekje aan onze showroom brengen en vandaag nog uw ideale pelletketel van BlueBurn aanschaffen!

Informatie opvragen

Contact OpnemenWaar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
Back To Top