skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Houtkachel Castricum

Minder gas en toch meer mogelijkheden

In de hoogtijdagen van de gaskachels begon loodgieters- en installatietechniek Deyle in de omgeving van Castricum. Mensen in Castricum wilden graag af van de houtkachels uit die tijd of waren blij eindelijk van de vuile kolenkit en de roetige kolenkachel af te zijn. Deyle is altijd meegegaan met de modernste ontwikkelingen en zo was het ook toen zo’n 10 jaar geleden de inzet op duurzame energie tot grootschalige ontwikkeling kwam. Ook bij u in Castricum leverden we toen al de modernste gashaarden, gaskachels en houtkachels die op een duurzamere manier energie verbruikten. De ontwikkelingen versnelden alleen nog maar meer, toen de gaskraan in Groningen steeds verder dicht werd gedraaid en de mogelijkheden uit alternatieve energiebronnen toenamen. Wij blijven voortdurend opletten en mee ontwikkelen, zodat we u in Castricum en in andere plaatsen altijd kunnen voorzien van de beste apparaten en modernste inzichten en technieken.

Een toepassing in Castricum van een cv-kachel

De ombouw van uw cv-kachel is bij Deyle in goede handen. Heeft u bijvoorbeeld in Castricum nog een oud model gaskachel in huis? Neem dan eens een kijkje in onze showroom in Koog aan de Zaan of vraag telefonisch ons advies. U zult merken dat de mogelijkheden in ruime mate zijn toegenomen. U kunt, bijvoorbeeld, kiezen om een andere gaskachel in te laten bouwen of de bestaande gaskachel te voorzien van een modern rookkanaal. We bieden u in elk geval het advies dat het beste past bij uw mogelijkheden, wensen en budget. In Castricum en elders kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze expertise om pelletkachels te gaan gebruiken of bijvoorbeeld gaskachels te vervangen door moderne houtkachels. Combinaties maken behoort ook tot onze specialiteit.

Wat zijn de kenmerken van Deyle loodgieters- en installatietechniek?

 • Kwaliteit en vakmanschap
 • Moderne showroom
 • Uitsluitend kwaliteitsmerken
 • Specialist in duurzaamheid
 • Combinaties van energiezuinige toepassingen mogelijk

Neem voor uw kachels en haarden in Castricum contact op met Deyle

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met pelletkachels, houtkachels, gaskachels en gashaarden? Of wilt u advies over uw openhaard of cv-kachel? Voor deze en andere vragen op het gebied van duurzame verwarmingssystemen neemt u contact op met Deyle via telefoonnummer 075-6163668. Ook in Castricum zijn wij uw specialist in kachels en haarden.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top