skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

CO₂ neutraal huis

Kies ook voor duurzaam

Wilt u graag een CO₂ neutraal huis? Heel verstandig van u. Het is een milieubewuste, duurzame én kostenbesparende keus. Deyle Loodgieters BV helpt u graag. Wij zijn de afgelopen jaren al druk bezig geweest om duurzame verwarmingssystemen te ontwikkelen. Hier is gelukkig ook steeds meer vraag naar. Vroeger was dit ondenkbaar. Het werd toen heel normaal gevonden fossiele brandstoffen te gebruiken om een huis te verwarmen. Steenkool, aardgas of aardolie bijvoorbeeld. Tegenwoordig hebben we andere middelen gevonden die CO₂ neutraal zijn. Kijkt u mee naar ons aanbod in duurzame kachels?

Zo krijgt u ook een CO₂ neutraal huis

Zoals gezegd zijn er tegenwoordig legio mogelijkheden om uw huis te verwarmen met CO₂ neutraal materiaal. Bij ons vindt u kachels met de brandstof hout of pellets. Pellets zijn gemaakt van samengeperst hout. Hout is CO₂ neutraal. Dit betekent dat het verbranden van hout evenveel CO₂ uitstoot als groeiende bomen opnemen. De hoeveelheid koolstofdioxide die de lucht in komt met verbranding, wordt dus weer teruggepakt door de bomen. Met zo’n kachel in huis heeft u dus heerlijke warmte. En u draagt uw steentje bij aan het milieu. Dit kan zelfs nog een stukje verder gaan. Laat daarvoor uw pellet- of houtgestookte kachel door onze specialisten aansluiten op uw cv-installatie. De kachel verwarmt dan water in een waterreservoir. Dit water zorgt ervoor dat uw hele huis verwarmd wordt. Geheel CO₂ neutraal. U geniet dus van een heerlijk vuurtje in uw kamer. En u verwarmd uw gehele woning. Milieuvriendelijk en kostenbesparend. Bent u ook al overtuigd?

Co2 neutraal huis

Kies ook voor duurzaam

Graag lichten we één van onze duurzame opties uit. De pelletkachels. Misschien staat er dan straks ook een pelletkachel bij u in huis. Pellets zijn gemaakt van hout. Daardoor volledig CO₂ neutraal. Hierbij geven wij u nog enkele extra voordelen van pelletkachels:

 • Maar liefst 30% minder energieverbruik dan conventionele verwarming
 • Flinke kostenbesparing op termijn
 • Aan te sluiten op centrale verwarming
 • In veel vormen en stijlen verkrijgbaar
 • Draagt bij aan minder klimaatbelasting

U wilt ook een CO₂ neutraal huis?

U bent overtuigd van de vele voordelen van duurzaam verwarmen? U kiest graag voor milieuvriendelijkheid? En u bespaart ook graag op uw stookkosten? Schakel dan Deyle Loodgieters BV in. Bel telefoonnummer 075-6163668 en wij realiseren graag een CO₂ neutraal huis voor u!

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top