skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

CV haard

Uw hele huis lekker warm

Een cv haard is allang niet meer uitsluitend voor de sfeer. Die sfeer blijft natuurlijk wel met zo’n fraaie haard. De laatste jaren heeft de techniek echter niet stil gestaan. Was u voorheen afhankelijk van gas of stadsverwarming voor uw cv? Daar hebben we inmiddels al een flinke tijd iets op gevonden. De huidige cv haarden kunnen prima dienstdoen als sfeer haard. Tegelijkertijd kunt u uw hele huis met een enkele haard verwarmen. De techniek daarvoor wordt, onder andere, geleverd door loodgieters- en installatietechniek Deyle. Ons familiebedrijf in Koog aan de Zaan werkt door de hele regio. Veel klanten kennen ons al van de eerste keer dat we de cv installatie voor ze mochten doen. Inmiddels vervangen we bij deze klanten de verwarmingssystemen door duurzame toepassingen. Daar mogen we ons inmiddels experts in noemen.

Uw specialist voor de cv haard

Bij Deyle beschikken we over een ruime showroom waar u zonder afspraak terecht kunt. Maak kennis met onze vakspecialisten en ontdek de mogelijkheden voor bij u thuis of op kantoor. Heeft u een haard gezien die precies past bij uw wensen? Dan bespreken we samen de mogelijkheden en zorgen voor een perfect eindproduct. Natuurlijk krijgt u eerst een scherp geprijsde offerte met duidelijke prijsvoorstellen. Bent u akkoord? Dan staat niets nog in de weg om ook bij u te zorgen voor een fraai staaltje vakmanschap. De kwaliteit? Die vinden we bij Deyle als altijd vanzelfsprekend.

Uw haard aansluiten op de cv door Deyle

Vakmanschap en kwaliteit leveren we door:

 • Prima showroom om alle mogelijkheden te bekijken
 • Onafhankelijk en gedegen advies
 • Vakbekwame medewerkers, loodgieters en installateurs
 • Ruime keuze in de beste merken haarden en kachels
 • Specialist in duurzame verwarmingssystemen

Heeft u een vraag die afwijkt? Geen probleem. We luisteren aandachtig en als uw wensen een tikkeltje anders zijn, dan vinden we dat alleen maar een mooie uitdaging.

cv haard

CV haard nodig? Kies voor Deyle als uw installateur

Loodgieters- en installatiebedrijf Deyle BV is uw specialist voor kachels en haarden. Wij zorgen dat uw cv optimaal werkt. Kies ook voor onze duurzame verwarmingssystemen. Bekijk uw favoriete haard of kachel bij ons in de showroom in de buurt van Zaanstad. De actuele openingstijden kunt u zien op de website. Wilt u een persoonlijke afspraak maken? Of heeft u liever eerst wat meer informatie? Bel ons dan op telefoonnummer 075-6163668. Wij leveren en installeren duurzame verwarmingssystemen. Denk bijvoorbeeld aan een cv haard.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top