skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

CV haarden

De duurzame verwarmingssystemen van nu

Cv haarden zijn in ruime mate in het assortiment van Deyle vertegenwoordigd. Loodgieters- en installatiebedrijf Deyle vindt u in Koog aan den Zaan, vlakbij Zaanstad. Wij zijn gespecialiseerd in kachels en haarden. In de afgelopen jaren hebben we ons meer gericht op duurzame verwarmingssystemen. Bij ons vindt u een ruime keuze in toepassingen voor de cv. Duurzaam of gewoon op traditioneel gas. Onze haarden voldoen aan de strengste eisen en bieden u veel sfeer, comfort en veiligheid. Uw cv kan tegenwoordig ook worden voorzien van een duurzame vorm van verwarming. Denkt u hierbij aan een pelletkachel die is aangesloten op de cv. Deyle biedt u ook mogelijkheden om een installatie te verzorgen die gecombineerd is. Wij sluiten dan bijvoorbeeld uw zonnepanelen op de cv-installatie aan.

cv haarden

Cv haarden bij Deyle

Kom gerust eens langs in onze moderne showroom in de Zaanstreek. Hier vindt u zo’n 75 verschillende kachels en haarden. Er zit vast wel een geschikt model voor u bij. Onze medewerkers leggen u graag meer uit over de mogelijkheden. Uw wensen worden praktisch vertaald naar geschikte modellen. Heeft u een rookkanaal nodig? Dit rekenen we bij Deyle ook tot ons specialisme. Rekent u op onze vertrouwde kwaliteit. Vakmanschap staat daarbij hoog in ons vaandel. Zo denken en benaderen we overigens al bijna 50 jaar. Deyle is een echt familiebedrijf met inmiddels de tweede generatie aan het roer. Mogen we binnenkort u ook begroeten om haarden en kachels te bekijken en te bespreken?

Waarom u kiest voor de cv kachels en duurzame haarden van Deyle

We zetten graag nog even in het kort onze onderscheidende kenmerken voor u op een rij:

 • Kwaliteit en vakmanschap is onze leus
 • Uitstekende combinatie met duurzame energie
 • Uitgebreide showroom met 75 modellen
 • Uw installatie (bijvoorbeeld van de cv) is tot in de puntjes verzorgd
 • Beste prijs-kwaliteit verhouding

Cv haarden van Deyle. Kom in contact met ons

Wilt u meer over ons te weten komen? Breng dan een bezoek aan onze showroom, vlakbij Zaanstad. Check de website voor de actuele openingstijden. U kunt uiteraard een persoonlijke afspraak maken met een van onze adviseurs. Daarvoor belt u 075-6163668. Dit nummer kunt u ook kiezen als u gewoon wat meer informatie wenst. Duurzame verwarmingssystemen? Daarvoor en ook voor cv haarden bent u bij op de juiste plek.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top