skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

CV houtkachel

Voor een geweldige sfeer en veel warmte

Een cv houtkachel is een ideale oplossing. U kunt uw hele huis op deze manier verwarmen. Het zorgt voor een geweldige sfeer en veel warmte in huis. Voorheen moest u een kachel per kamer rekenen om de ruimtes goed te kunnen verwarmen. Tegenwoordig maken we het mogelijk om met een enkele kachel uw hele huis te verwarmen. Een goede aansluiting op de cv is daarvoor essentieel. Voor het realiseren van de perfecte aansluiting bent u bij Deyle aan het juiste adres. Wij zijn een loodgieters- en installatiebedrijf in de Zaanstreek. We beschikken over een ruime showroom in Koog aan de Zaan. We zijn specialisten in duurzaam verwarmen. Denkt u daarbij dan bijvoorbeeld aan een houtkachel.

Deyle is uw specialist voor de cv houtkachel

Al bijna 50 jaar mogen we onze klanten helpen met (duurzaam) verwarmen. In de beginperiode van ons bedrijf waren we vooral druk met het leveren van gaskachels en cv-installaties aan de klanten die de oude kolenkit de deur uit wilden helpen. Iedere tijd kent zijn charmes en vooruitgang. Tegenwoordig richten we ons bij Deyle vooral op duurzaam verwarmen. Ons specialisme zorgt ervoor dat steeds meer klanten gebruik maken van ons aanbod. We combineren uitstekende kwaliteit merken met een hoog niveau in vakmanschap.

cv houtkachel

Kies voor een expert voor uw houtkachel

Als het gaat om de cv en de installatie van een houtkachel, dan heeft u een expert nodig. Er kan namelijk veel fout gaan. Begin dus vooral niet zelf aan de klus met de cv. Een expert als Deyle heeft namelijk oog voor:

 • Optimale veiligheid van u en uw omgeving
 • Beste energiebesparing
 • Balans aanbrengen tussen optimale instellingen
 • De beste materialen bij iedere toepassing
 • De duurzaamheid in aanleg en gebruik

Wellicht wilt u voor Deyle kiezen als uw specialist voor de cv en het maken van de combinatie met de houtkachel. Wij geven u dan de garantie dat alles perfect in orde komt. Kies in elk geval voor een professional. Daarmee zorgt u voor uw eigen veiligheid en die van uw omgeving.

Neem contact met ons op over uw cv houtkachel

In de showroom van Deyle in de buurt van Zaandam vertellen we u graag alles over de mogelijkheden van een houtkachel. U vindt een ruime sortering aan mogelijkheden. Ook die voor combineren met de cv. U kunt ons natuurlijk ook eerst om informatie vragen. Voor al uw vragen over kachels en haarden belt u ons op telefoonnummer 075-6163668. Zien we u binnenkort ook voor een cv houtkachel?

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top