skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Cv kachel hout

Warmte en sfeer

Als u straks in uw cv kachel hout legt, dan verwarmt u niet alleen die kamer maar uw gehele huis. Wij leggen u graag uit hoe dit kan. Uw nieuwe cv kachel is aangesloten op uw centrale verwarming. Deze kachel heeft milieuvriendelijk en duurzaam hout als brandstof. Het vuur dat dit hout creëert, verwarmt water in een waterreservoir. En natuurlijk de kamer zelf. Het water stroomt vervolgens door uw cv via een warmwaterpomp. Hierdoor kunt u elke kamer in uw huis verwarmen. En dat allemaal dankzij uw cv kachel op hout. Geïnteresseerd? Breng een bezoekje aan de showroom van Deyle Loodgieters BV. Of neemt contact met ons op als u meer informatie wenst.

Cv kachel hout

Waarom een cv kachel op hout de oplossing is

Iedereen kent het probleem wel. Als u elke kamer in uw huis wilt verwarmen moet u veel stookkosten maken. Daar wilt u van af. Tegelijkertijd wilt u juist wel een mooi, sfeervol vuurtje in uw woonkamer. Nu kent u misschien wel mensen met een open haard, maar dit vuur is lastig te beheersen. Wij bieden u de oplossing: een cv kachel die verwarmd wordt door middel van hout. Een kachel is makkelijk te bedienen. Wilt u meer of minder warmte? Dan is dat zo geregeld. Op afstand vaak zelfs! Superhandig dus. Omdat uw cv kachel is aangesloten op uw centrale verwarming, kunt u elke kamer verwarmen. Kostenbesparend, milieuvriendelijk en lekker sfeervol. Kies ook voor deze innovatieve manier van verwarming: een cv kachel is kostenbesparend. Kies voor hout: dit is CO₂-neutraal en valt onder de Bio-energie. Kies voor Deyle Loodgieters BV: onze vakmensen hebben jaren ervaring en zijn zeer professioneel.

Dit kunnen wij nog meer betekenen

Weet u al zeker dat u een cv kachel in huis wilt halen? En dat u voor de brandstof hout wilt kiezen? Dan helpen wij u graag bij uw zoektocht naar de ideale kachel. Twijfelt u nog over welk product het beste bij uw interieur en levenswijze past? Wij bieden ook nog de andere producten aan:

 • Houtkachels
 • Pelletkachels
 • Cv ketels op hout
 • Cv ketels op pellets
 • Zonnepanelen

Kies uw ideale kachel bij ons uit

Het aanschaffen van een kachel is een heuse aankoop. Wij helpen u daar graag bij. Kom langs in onze showroom of bel Deyle Loodgieters BV. Dit kan op telefoonnummer 075-6163668. Verwarmt u uw huis straks ook met een cv kachel op hout?

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top