skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Cv kachel op hout

Sfeer en warmte in één

Wist u dat u uw hele huis kunt verwarmen met een cv kachel op hout? Met een gewone kachel of haard verwarmt u slechts één kamer. Maar met een hout gestookte cv kachel wordt uw gehele cv-installatie verwarmd. Daardoor heeft u in uw hele huis warm water en dus warmte. Hoe makkelijk! Onze houtkachel op cv bevat een gesloten waterreservoir. Brandt het haardvuurtje in uw cv kachel, dan verwarmt dit hout ook het water. Wilt u hier meer over weten? Neem direct contact met Deyle Loodgieters BV op of lees verder.

Cv kachel op hout

Een cv kachel op hout is zeer besparend

Zoals gezegd combineert u met een hout gestookte cv kachel een warme, zachte sfeer, met een heerlijk, warm huis. Onze cv kachels zijn bovendien in vele vormen en maten te verkrijgen. Voor iedereen zit er dus wel een perfect passende kachel tussen. Een cv kachel is daarnaast zeer besparend. Het hout in de kachel biedt u een heerlijk sfeertje en lekkere warmte, maar tegelijkertijd verwarmt het ‘t water in het waterreservoir in uw kachel. Via een warmwaterpomp komt dit water in uw gehele huis terecht. En is het dus overal waar u wenst lekker warm! Wist u dat onze kachels milieuvriendelijk zijn, want CO₂-neutraal, en daarmee ook meteen duurzaam? Het hele systeem achter de cv kachel valt onder Bio-energie. Als u via ons een kachel besteld, dan installeren onze vakmensen deze snel en professioneel bij u in huis. Zij sluiten deze perfect aan op uw cv-installatie. In ons assortiment vindt u vele verschillende kachels. Er zit er geheid ook één voor u tussen.

Onze overige diensten

Wij merken dat u houdt van verstandige, milieuvriendelijke keuzes. Anders had u nooit overwogen op een innovatieve manier uw woning, door middel van hout, te willen verwarmen. Deyle Loodgieters BV biedt echter nog meer diensten aan op het gebied van milieuvriendelijke, voordelige en duurzame verwarming. Zo kunt u ook bij ons terecht voor onder andere:

 • Zonnepanelen
 • Cv ketels
 • Pelletkachels
 • Rookkanalen
 • Schoorsteen(ver)bouw

U wilt ook een cv kachel op hout?

Weet u al zeker dat u dit product wilt laten installeren? Kom dan snel bij ons langs. Wij zoeken samen met u uw ideale kachel uit. Wilt u eerst meer informatie? Bel dan Deyle Loodgieters BV op telefoonnummer 075-6163668 en wij vertellen u meer over een cv kachel op hout!

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top