skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

CV kachels

Op weg naar meer duurzaamheid

Cv kachels kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan duurzaam stoken. Misschien denkt u bij een cv kachel in eerste instantie aan stoken op gas. Of elektra. Maar weet u dat het mogelijk is om kachels volledig op de cv aan te sluiten? Dat daarbij ook gebruik kan worden gemaakt van duurzame energie? Loodgieters- en installatiebedrijf Deyle in de Zaanstreek is uw specialist in duurzame verwarming. Wij bestaan inmiddels bijna vijftig jaar en hebben altijd werk aan de cv gedaan. In de beginjaren, toen de oprichters van het familiebedrijf van start gingen in Koog aan de Zaan, werden veel cv-installaties geleverd en geïnstalleerd. Zowel bij particulieren als bij bedrijven. De kachels voor kolen verdwenen massaal en de centrale verwarming deed haar intrede in veel huizen en kantoren. Bij Deyle geloven we in duurzaamheid en ontwikkeling. Dat deed ons een flink aantal jaren geleden besluiten om in te zetten op duurzame verwarmingssystemen. De expertise die we inmiddels op hoog niveau hebben ontwikkeld ziet u terug in onze producten en diensten.

De cv kachels van Deyle

Deyle heeft een showroom in Koog aan de Zaan. Hier laten we u graag de keuze in ruim 65 modellen kachels en haarden zien. We voeren uitsluitend toonaangevende merken. In combinatie met onze kennis en ervaring zorgen we daarmee voor een uitstekend eindproduct. Uw volledige cv kan worden aangepast met duurzame producten. Wij zorgen ervoor dat u wordt voorzien van de beste producten en een optimale installatie. Service en garantie zijn voor ons daarbij vanzelfsprekend.

Wat kunt u van Deyle verwachten bij kachels en cv?

 • De beste kachels en haarden
 • De beste prijs voor een losse kachel of totaalpakket
 • Onafhankelijk en duurzaam advies
 • Een duidelijke offerte met scherpe prijzen
 • Vakkundig personeel met veel ervaring en een praktische instelling

cv kachels

Uw contactgegevens voor de cv kachels van Deyle

Voor het optimaal duurzaam maken van uw cv gaat u toch ook naar Deyle? U kunt terecht in onze showroom in Koog aan de Zaan. In de buurt van Zaanstad geven we u daar vrijblijvend advies. We voeren wel de beste merken, maar zijn niet afhankelijk van dealers. Dat houdt ons onafhankelijk. Bij onze advisering letten we nadrukkelijk op uw wensen en mogelijkheden. Wilt u meer weten? Bel ons op telefoonnummer 075-6163668. Deyle is uw leverancier van duurzame verwarming. Ook voor uw cv kachels.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top