skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Cv ketel op hout

Wilt u ook besparen?

Wist u dat u met een cv ketel op hout ontzettend kunt besparen? Het kan u maar liefst 40% tot 100% stookkosten schelen! Maar dat is niet eens het enige voordeel. Door hout te stoken, bent u zeer milieuvriendelijk bezig. Dit product is namelijk CO₂-neutraal. Produceert u zelf houtafval of zaagsel? Dan heeft u ook helemaal geen aanschafkosten in houtsnipper o.i.d. Dan bespaart u nóg meer via deze innovatieve manier van verwarmen. Deyle Loodgieters BV heeft een groot assortiment in cv ketels op hout. Zo vindt u bij ons een cv ketel met het vermogen van 15 kW, maar ook één van 500 kW. En uiteraard diverse varianten daar tussenin. Bent u ook op zoek naar een besparende cv ketel? Breng dan snel een bezoekje aan Deyle Loodgieters BV.

Een cv ketel op hout biedt u vrijheid

U heeft vast wel gemerkt dat de energiemarkt behoorlijk aan het rommelen is de laatste tijd. Prijsvechters proberen vele klanten te winnen. Maar tegelijkertijd stijgen de prijzen ook enorm. Of er nou beloofd is dat de prijzen gelijk zouden blijven of niet. Om dit gedoe te omzeilen, is het slim een cv ketel op hout aan te schaffen. U plaatst hier zelf de brandstof hout in. Dit brandt rustig op waardoor u lange tijd van milieuvriendelijke verwarming kunt genieten. Zeer duurzaam dus. En geen afhankelijkheid van een energieleverancier. Gaan de prijzen van energie weer omhoog? Geen probleem! U stookt uw eigen vuurtje wel. Kies nu ook voor deze heerlijke vrijheid. Kies voor een hout gestookte cv ketel. Wij adviseren u graag over onze mogelijkheden.

Cv ketel op hout

Kenmerken

De hout gestookte ketels die wij aanbieden komen van het Oostenrijkse merk ETA. Een cv ketel van dit merk is te herkennen aan enkele zeer kwalitatieve kenmerken. Graag delen wij al enkele daarvan met u:

 • CV ketels van ETA bevat een lambdasonde-regeling voor optimale verbranding
 • Ze bevatten een helder display met gebruiksvriendelijke besturing
 • Elke cv ketel heeft een ingebouwde computergestuurde bewaking en beveiliging
 • Makkelijk ook is de automatische reiniging
 • Tot slot zijn de ketels te bedienen op afstand via smartphone of tablet

Wilt u meer informatie?

Als u al overtuigd bent van de grote voordelen van zo’n verwarmingssysteem: breng dan direct een bezoekje aan onze showroom. Als u vragen heeft over deze producten, kunt u ons vrijblijvend bellen. Bel Deyle Loodgieters BV op telefoonnummer 075-6163668. Kiest u ook voor een innovatieve, duurzame en voordelige cv ketel op hout?

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top