skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

CV op hout

Kies voor duurzaam stoken

Een cv op hout. Hout gebruiken om een cv te stoken? Dat leek enige jaren geleden nog vreemd. De cv was toch immers bedoeld voor gas? Inderdaad, hout is altijd al verbrand om te verwarmen. De toepassing als duurzame bron van energie is echter uit een recentere tijd. Loodgieters- en aannemersbedrijf is sinds 1967 gevestigd in de Zaanstreek. We hebben ons in de moderne tijd gespecialiseerd in duurzame verwarmingssystemen. Tientallen jaren geleden leverde de eerste generatie Deyle de cv-installaties voor huishoudens en bedrijven in Zaanstad en omgeving. De passie voor vakmanschap en kwaliteit heeft er bij ons altijd al ingezeten. Dat hebben we tegenwoordig doorgevoerd in onze duurzame verwarmingssystemen. Het gebruik van hout om mee te verwarmen is een methode die sterk aan populariteit wint. Komt u maar eens langs in onze showroom in Koog aan de Zaan. Daar vindt u zo’n 75 modellen verwarmingsapparaten. Kachels en haarden die stuk voor stuk tot de beste duurzame systemen behoren.

cv op hout

Topkwaliteit voor de cv op hout

De showroom van Deyle is rijkelijk gevuld. Toonaangevende merken voeren de boventoon. Stuk voor stuk duurzame kachels en haarden. We geloven in onze producten en zorgen voor actuele kennis van de laatste mogelijkheden. We informeren u over de laatste trends. Vooral luisteren we echter naar uw wensen. Ons advies is gebaseerd op uw wensen, mogelijkheden en budget. Dat doen we volledig onafhankelijk. Kwaliteit en vakmanschap demonstreren we graag. Daarvoor hebben we ook ons eigen bedrijfspand voorzien van een cv op duurzame energie. We laten u graag zien hoe we verwarmen met hout en op welke manier de cv zorgt voor complete verwarming van ons bedrijfspand. Zelfs het warmwater wordt geregeld door dezelfde installatie.

Stoken met hout en andere vormen van duurzaam verwarmen bij Deyle

We leggen u graag nog even kort uit waarom u voor Deyle kiest als het gaat om duurzaam verwarmen:

 • Kwaliteit en vakmanschap staan voor ons voorop
 • Uitgebreide, moderne showroom met veel keuze
 • Topinstallatie met volledige service en garantie
 • Specialist in het combineren van de cv met duurzame energie
 • De beste prijzen voor het beste totaalpakket

Neem contact op met Deyle over uw cv op hout

We zijn u graag van dienst in onze showroom in Koog aan de Zaan. Hier vindt u zo’n 75 modellen in kachels en haarden. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Gaat u ook stoken op hout? Bel ons op telefoonnummer 075-6163668. We helpen u graag verder. Met duurzame verwarming, zoals een cv op hout.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top