skip to Main Content
  • Loodgieters
  • Installatie techniek
  • Kachel & haarden specialist
  • Houtgestookte cv installaties

CV pelletkachel

Sfeervol en warm met een cv pelletkachel

Deyle Loodgieters BV biedt u een cv pelletkachel aan van het kwalitatieve merk Nordic Fire. Deze pelletkachel staat onder andere bekend om het zeer hoge rendement. Heeft u ook interesse in een kachel op cv? dat is een zeer verstandige keus van u. Zo’n kachel is namelijk zeer voordelig, milieuvriendelijk, duurzaam én sfeervol. Wij zetten graag alle voordelen op een rij. Met een pelletkachel op cv verwarmt u bijvoorbeeld niet alleen uw kamer, maar uw gehele huis. Lees snel verder naar wat een cv pelletkachel allemaal nog meer voor u kan betekenen.

CV pelletkachel

Een cv pelletkachel: samengevat

Als u in detail wilt weten hoe een pelletkachel op cv precies werkt, dan raden wij u aan contact op te nemen met onze specialisten. Dat kan via onderstaande contactgegevens. Zij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. Om u alvast een inkijkje te geven in de wereld van de pelletkachels, geven wij u hierbij alvast een korte samenvatting. Zo weet al in grote lijnen welk prachtproduct u straks in huis haalt. Het idee van pelletkachels is dat de warmte vanuit deze kachels ook direct water in een bak verwarmt. Dit water stroomt door uw cv-installatie, waardoor u dankzij die ene pelletkachel warmte heeft in uw hele huis. De waterbakken in de kachels zijn van dik staal en gaan jarenlang mee. Schaft u ook via Deyle een pelletkachel op cv aan? Dan ontvangt u van Nordic Fire een garantie van maar liefst 5 jaar. Velen zijn u al voorgegaan. Zij genieten al van een warm huis en een sfeervol object in de kamer. Volgt u ook?

De brandstof in pelletkachels

Bovenstaand verhaal klinkt u wellicht al als muziek in de oren. Duurzaam, betaalbaar en sfeervol. Graag vertellen wij u wat meer over de brandstof in pelletkachels. Een houtpellet is een vaste brandstof die wordt vervaardigd uit samengeperst houtafval. Hout is een CO₂-neutrale brandstof. Ontzettend milieuvriendelijk en duurzaam dus. Ook qua financiën. U bespaart namelijk tot wel 30% ten opzichte van conventionele verwarming. Het aanschaffen van pelletkachels op cv is dus een zeer verstandige investering. Nog even wat voordelen opgesomd:

  • Hoog rendement
  • Milieuvriendelijk
  • Inventief ventilatiesysteem
  • Zeer duurzaam
  • In vele stijlen te verkrijgen

Contactgegevens

Als u op zoek bent naar een nieuwe kachel: Deyle Loodgieters BV is al sinds 1967 dé specialist in kachels. Bel voor een afspraak of meer informatie aangaande onze cv pelletkachel naar 075-6163668!

Informatie opvragen

Contact Opnemen

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
Back To Top