skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Elektrische zonnepanelen

schucoZonne-energie is er altijd, onbeperkt en is duurzaam. De vraag is alleen, wat gaan we er mee doen en op welke manier gaan we het opvangen? Met deze vragen kunnen wij adviseren en een passende installatie aanbieden. Het zei met elektrische panelen of water panelen.

Elektrische zonnepanelen van Schüco

paneelMet een zonnestroomsysteem wordt u zelf energieproducent van zonnestroom. Aan de ene kant zorgt u op die manier dat minder olie en gas wordt verbruikt en tevens wordt er minder CO2 uitgestoten in de atmosfeer. De overheid subsidieert uw milieubewustzijn. De opgewekte zonnestroom kunt u geheel terug leveren aan het lichtnet of zelf gebruiken.
Zonnestroomsystemen zetten zonlicht efficient en klimaatvriendelijk om in zonnestroom. Met zonnepanelen van Schüco kiest u voor kwaliteit uit een hand. De omvangrijk productportfolio van Schüco biedt ook voor uw woning het optimale zonnestroomsysteem waarmee de hoogst mogelijke jaaropbrengsten kunnen worden gegenereerd. Voor optimale opbrengst zorgen hoogwaardige materialen en verwerking als ook langdurige garantieperiodes.

Bovendien bieden zonnepanelen van Schüco maximale rendementen op zo weinig mogelijk oppervak. Al voordat de eerste kWh is geproduceerd, wordt het milieu beschermd. Want tijdens de productie van de PV panelen wordt silicium als halfgeleidermateriaal toegepast – dit spaart extra het milieu en vergemakkelijkt later het recyclingproces.

De werking van een zonnestroom systeem

doorsnedeDe zonnestroom wordt in de zonnepanelen (1) als gelijkstroom opgewekt en door de omvormer omgevormd (2) in 230-V-wisselstroom. Een PV-stroommeter(3) meet het aantal door de zonnepanelen opgewekte kilowattuur (kWH). Een tweede stroommeter (4) meet het aantal kWh die uit het normale electriciteitsnet wordt verbruikt.
De zonneopbrengst kan met de datalogger Sunalyzer optioneel comfortabeler worden weergegeven en opgeslagen. De Schüco Sunalyzer Web PR kan tevens voor registratie voor aansturing van het eigenverbruik worden gebruikt.
Optioneel geeft het touchscreen van de Schüco datalogger Sunalyzer Web PR (6) informatie over de actuele zonopbrengst en het eigen verbruik. Ligt de zonopbrengst hoger dan het stroomverbruik, stuurt de datalogger zelfststandig de verbruikers in de huishouding aan. Zo wordt het aandeel eigen verbruik geoptimaliseerd.

Installatie en doe-het-zelf systemen

Uiteraard installeren wij elektrische zonnepanelen. Hierbij staat kwaliteit en een goede werking centraal. Ook helpen wij de doe-het-zelver en of uw eigen installateur met het opbouwen van elektrisch zonnesysteem. In dit geval leveren wij de materialen en de nodige uitleg, met eventueel ondersteuning op locatie.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top