skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Edilkamin

De pelletkachel: milieuvriendelijk en sfeervol

Deyle Loodgieters BV biedt in haar collectie van pelletkachels ook de ingenieuze kachels van het merk Edilkamin aan. Deze kachels staan voor kwaliteit, veiligheid en zekerheid. De pelletkachels van Edilkamin zijn van gietijzer gemaakt. De kachel oogt daardoor erg robuust en stevig, terwijl de afwerking juist zeer verfijnd is. Een kachel van Edilkamin heeft de mooiste details. Verder bestaat een kachel van dit merk uit keramiek, glas of speksteen. Alle kachels bieden 5 jaar garantie op de gietijzeren verbrandingskamer en branderpot en 2 jaar op de bewegende onderdelen. U bent dus verzekerd van de beste kwaliteit, waar u jarenlang plezier van heeft. Kijkt u mee naar ons assortiment?

Edilkamin: kachels uit Italië

Edilkamin is in 1963 opgericht in Italië. Momenteel is het uitgegroeid tot een van de grootste producenten van onder andere pelletkachels. De fabricatie van een pelletkachel is een heuse klus. Het gebeurt namelijk in vijf verschillende fabrieken. Elke fabriek richt zich op een speciaal onderdeel, met een eigen specialisatie. Vanwege deze verdeling kan Edilkamin topkwaliteit garanderen. Wat u verder belangrijk is, is dat de kachels van dit mooie merk uiterst eenvoudig in gebruik zijn. Zowel de bediening als de programmering is erg eenvoudig. In de nieuwste kachels zit bovendien een software geprogrammeerd, waardoor de kachel zijn brandproces automatisch aanpast. Dit scheelt u vele stookkosten. Ook het schoonmaken van de kachel is in enkele klikken gebeurd. Sommige kachels van Edilkamin zijn tot slot geruisloos. Kortom, voor ieder interieur en voor elke wens is er wel een geschikte kachel van dit innovatie Italiaanse merk. Bent u inmiddels ook vertuigd?

De voordelen van pelletkachels

Het nieuwste van het nieuwste op het gebied van sfeervolle huisverwarming is de pelletkachel. Bent u ook al bekend met alle voordelen van de pelletkachel? Graag sommen wij ze hier nog even voor u op:

 • Zeer kostenbesparend
 • Uiterst sfeervol
 • CO₂ neutraal
 • Onafhankelijk van prijsschommelingen in pellets
 • Bijzonder eenvoudig

Deyle is uw partner in pelletkachels

Het is heel verstandig een pelletkachel van Edilkamin aan te schaffen. Deze kachel is namelijk milieuvriendelijk, voordelig en uiterst sfeervol. Kom naar onze showroom en vind uw perfecte pelletkachel. U kunt ons ook eerst even bellen op telefoonnummer 075-6163668. Dan bespreken we samen uw wensen en zoeken we later gezamenlijk naar uw ideale kachel van Edilkamin!

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top