skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

ETA

Hout CV ketels: ook iets voor u?

Als u op zoekt bent naar een hout CV ketel, dan moet u naar Deyle Loodgieters BV voor de beste ketels van het merk ETA. Met een ketel van ETA bespaart u van 40 tot 100% op uw stookkosten. Bovendien verbrandt u via zo’n ketel schoon hout. Dit is een CO₂ neutrale en duurzame manier van verwarmen. Kijkt u mee naar wat ETA voor u kan betekenen?

ETA: van Oostenrijkse makelij

ETA is een degelijk Oostenrijks bedrijf dat topkwaliteit garandeert. Met de ketels van dit mooie merk bespaart u vele stookkosten. Bij Deyle vindt u vijf verschillende ketels in de vermogens van 15 tot 500 kW. Verder bieden wij u nog de keuze: wilt u hout verbranden via een houtvergasser, pellets verbranden in een pelletketel of houtsnippers verbranden in een snipperketel? Wilt u hier meer over weten en de specificaties uitvoerig op papier hebben? Breng dan een bezoekje aan onze showroom of neem contact op met onze specialisten via onderstaande contactgegevens.

De diverse onderdelen van een ETA kachel

Een elektrisch geregelde ETA kachel bestaat uit innovatieve onderdelen. Zo bevat de ketel onder andere een handige laadpomp, twee menggroepregelingen en een ingebouwde computersturing voor beveiliging van het systeem. De ketel heeft tevens de mogelijkheid om bestuurd te worden op afstand via een smartphone of tablet. En wat dacht u van het heldere display met zeer gebruiksvriendelijke besturing? Ook kunt u kiezen voor automatische reiniging. Het leuke aan de ketels van ETA is dat deze allemaal zijn uitgerust met bovenstaande onderdelen en opties. U hoeft dus geen geld bij te leggen voor speciale opties of onderdelen. Alles zit er al in!

Kiest u ook voor voordeel?

Een hout CV ketel kan ook voor u dé uitkomst bieden. Weet u nog niet zeker of het in uw situatie voordeel oplevert? Controleer dan of u één of meerdere vragen hieronder met ’ja’ kunt beantwoorden:

 • Stookt u jaarlijks meer dan 5000m³ gas?
 • Stookt u propaan of stookolie?
 • Wilt u onafhankelijk zijn van de energiemarkt of gasleverancier?
 • Produceert u zelf houtafval of zaagsel?
 • Woont u in een buitengebied?

Dan is een hout CV ketel dé oplossing voor u!

Neem contact met Deyle op

Heeft u interesse in een hout CV ketel? Breng dan een bezoekje aan onze showroom zodat wij u meer kunnen vertellen over deze mooie vorm van verwarming. U kunt ons eerst ook even bellen via 075-6163668. Wij helpen u graag aan een hout CV ketel van ETA!

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top