skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Gashaard en gaskachels

Gashaard en gaskachels

Voor gaskachels als hoofdverwarming of sfeer gashaarden kan u bij Deyle terecht. Wij zijn specialist in verwarming en hebben in onze showroom een brede variatie aan moderne gashaarden en kachels staan. Onze moderne gashaarden zijn van de beste merken en van de hoogste kwaliteit en u kunt ons tevens inschakelen voor een gashaard inbouwen evenals een gaskachel aansluiten.

Als u een nieuwe moderne gashaard aanschaft, kunnen wij tevens voor u het rookkanaal aanleggen. Bij een gashaard installeren, gashaard inbouwen en een rookkanaal aanleggen mag u van onze expertise uitgaan. Wij zullen de moderne gashaarden op een veilige en verantwoorde manier installeren en aansluiten.

gaskachel

pieters

gaskachel

Gaskachels als hoofd verwarming

Gevel- en schoorsteenkachels als hoofdverwarming, dit kan prima. Met de moderne gashaarden en kachels van Deyle kunt u prima uw woning verwarmen. Wij nodigen u van harte uit om onze moderne gashaarden en kachels te komen bekijken in onze showroom. Hier adviseren wij u graag over de mogelijkheden en de belangrijke zaken waar u rekening mee moet houden, zoals een rookkanaal aanleggen.

Sfeer gashaarden

Gesloten sfeer gashaarden geven veel warmte en kunnen veelal op afstand bediend worden middels een afstandsbediening. Deze toestellen kunnen wij leveren, installeren en tevens kunnen wij uw gashaard inbouwen met de juiste goedgekeurde brandvrije plaat. Wij werken enkel met gerenommeerde merken die de beste kwaliteit gashaarden leveren. Deze moderne gashaarden zijn vaak voorzien van een concentrische rookgasafvoerbuis, welke niet per se boven de nok van het dak uit hoeft te komen. Wij kunnen de gashaard voor u inbouwen, een rookkanaal aanleggen en alles in orde maken, zodat u kunt genieten van de moderne gashaard die u bij ons heeft aangeschaft.

Andere mogelijkheden

Deyle is specialist in moderne gashaarden, een gashaard inbouwen, een rookkanaal aanleggen en meer. U kunt ook bij ons terecht voor andere duurzame verwarmingssystemen. Zo kunt u bij ons een pelletkachel kopen evenals een houtkachel op CV of een houtketel. Daarnaast zijn wij tevens in te schakelen voor een schoorsteen aanleggen, kachel inbouwen én u kunt bij ons terecht voor Pellets voor de kachel.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top