skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Gashaard

Waar kiest u voor een rookkanaal?

De gashaard is een voorbeeld van een haard waar u een rookkanaal voor nodig heeft. Dat is zeker zoals u gashaarden en gaskachels gebruikt als hoofdverwarming. Dat is nou precies een van de specialismen van Deyle. Deyle is een loodgieters- en installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in de Zaanstreek. We werken door de hele regio. Soms zelfs een stuk daarbuiten. Klanten waarderen ons vanwege ons vakmanschap. Dat leveren we voortdurend en zo zorgen we ervoor dat onze klanten altijd tevreden zijn. Gesloten gashaarden bijvoorbeeld, geven veel warmte. Ze kunnen op afstand bediend worden. Deyle levert en installeert dit soort toestellen. Het inbouwen van gashaarden is daarbij ook een van onze specialiteiten. Natuurlijk leveren en plaatsen we daarbij ook een goedgekeurde brandvrije plaat.

Een gashaard of ander kwaliteitsproduct van Deyle

Deyle levert uitsluitend kwaliteitsmerken. Denkt u hierbij aan een gerenommeerd merk, zoals Dru. Dit puur Nederlandse merk is al jaren toonaangevend. Zeker als het gaat om uw nieuwe gashaard. U bent dan bij Deyle en bij Dru aan het juiste adres. Naast gashaarden leveren we nog tal van andere producten. Wij zorgen ook voor de nauwkeurige montage en aanleg van producten die zorgen voor de juiste werking van uw verwarmingssystemen.

gashaard

Deyle. Voor een gashaard en meer

Bij Deyle in de Zaanstreek vindt u niet alleen een gashaard. U kiest in ons assortiment ook uit:

 • Hout CV ketels
 • Houtkachels
 • Pelletkachels
 • Duurzame verwarmingssystemen
 • Openhaarden

Voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden kijkt u verder op de website. Of u brengt een bezoek aan onze showroom. Daar staan onze vakkundige medewerkers u graag te woord. Laat ons u helpen om een keuze te maken. Uit een van onze duurzame verwarmingssystemen. Of omdat u een rookkanaal aan wilt laten leggen. Of uiteraard gewoon voor een traditionele gashaard. Maar dan wel zo een die voldoet aan de laatste normen. U profiteert dan van energiebesparing en gebruikersgemak.

Ga voor een gashaard ook naar Deyle in de Zaanstreek

Wilt u meer weten over Deyle? Wij zijn uw specialist in duurzame verwarmingssystemen. Wij zijn gevestigd in de Zaanstreek. Komt u binnenkort ook eens langs voor een bezoek aan de showroom? U vindt daar uw perfecte gashaard. Of kies uit een van onze mogelijkheden met een pelletkachel of ander soort houtkachel. Voor meer informatie kunt u ons bellen. Ons telefoonnummer is 075-6163668. Deyle is uw leverancier van de nieuwe gashaard of een ander verwarmingsproduct.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top