skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Gaskachels

Uw specialist in duurzaam verwarmen met gaskachels

Gaskachels zitten al bijna vijftig jaar in het assortiment van Deyle. In de beginperiode werd de gaskachel populair als vervanger van de kolenkachel. Als familiebedrijf is Deyle altijd met de ontwikkelingen meegegaan. Waren we als loodgieters en installateurs eind jaren zestig vooral druk met het leveren en plaatsen van gaskachels voor primair gebruik, daar leveren we tegenwoordig de meer duurzame toepassing. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een gaskachel die aangesloten wordt op de cv. Of vraag ons om de mogelijkheden om gas en zonne-energie te combineren. We leveren u graag onze expertise, zodat ook u optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden die duurzaam verwarmen te bieden heeft. Bijvoorbeeld voor uw gaskachels.

Gaskachels als hoofdverwarming of als sfeerhaard

Een gaskachel kan prima dienstdoen als hoofdverwarming. Veel gaskachels vonden al de weg vanaf onze showroom naar klanten. Die klanten komen uit de ruime regio Zaanstad. Bij steeds meer mensen die ooit een gaskachel kochten om de kolenkit de deur uit te kunnen werken, komen we nu voor een moderne gashaard. Of we leggen een nieuw rookkanaal aan. Welke opdracht u ook voor ons heeft, we maken duurzaam verwarmen waar. U heeft de juiste brandvrije en veilige plaat nodig? Dit regelen we voor u. Onze vakkundige medewerkers hebben de juiste ervaring om dit soort klussen goed uit te kunnen voeren. Als specialisten in duurzaam verwarmen weten we (bijna) alles van gaskachels en gashaarden.

Gaskachels

Uitstekende kwaliteit in merken en service

Om u het beste te kunnen leveren in vakmanschap en kwaliteit zijn al onze mensen uitstekend opgeleid. Daar horen natuurlijk ook kwaliteitsproducten bij. Wij leveren dan ook uitsluitend merken van de beste kwaliteit gaskachels en andere verwarmingsproducten. U vindt bij ons, onder meer de merken:

 • Dru
 • Nordic Fire
 • Eta
 • Wander
 • AustriaEmail

Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment. Kom langs of bel ons voor informatie over alle merken die we voeren.

Neem ook een van de gaskachels van Deyle

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een duurzaam verwarmingssysteem kunt u langskomen in onze showroom in de buurt van Zaanstad. Daar vindt u meer dan 65 verschillende modellen. Er is vast wel een duurzame kachel of haard bij die bij u past. We kunnen u natuurlijk ook telefonisch informatie geven. Bel 075-6163668 voor een specialist aan de telefoon. Bijvoorbeeld voor informatie over gaskachels.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top