skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Houtkachel Haarlem

Kiezen we samen voor duurzame verwarmingssystemen?

Voor Haarlem en ruime omgeving heeft loodgietersbedrijf Deyle BV die keuze al gemaakt. Wij zijn een familiebedrijf en werken sinds 1967 in de Zaanstreek als gespecialiseerd bedrijf in loodgieters- en installatietechniek. Dit doen we met passie een aandacht voor het vakmanschap. De laatste jaren hebben we ons nog verder toegelegd op het aanbieden en installeren van duurzame verwarmingssystemen. We leveren pelletkachels, houtkachels, gaskachels, gashaarden en open haarden van de beste merken. Deze mooie producten installeren we ook met volledige service en garantie bij u in Haarlem. Duurzaamheid staat bij ons voorop, pal naast onze ambitie om bij iedere opdracht het beste in vakmanschap te tonen. Wilt u binnenkort in Haarlem ook genieten van een duurzame openhaard, een cv-kachel laten installeren of vernieuwen of heeft u belangstelling voor een van onze mooie producten van de beste merken op het gebied van verwarmingstechniek in Haarlem? Kom dan eens langs in onze showroom in de buurt van Haarlem of bel ons eerst voor informatie en advies.

Nieuwe mogelijkheden met uw cv-kachel, ook bij u in Haarlem

De ombouw van een cv-kachel naar een meer duurzame manier van energiegebruik wilde vroeger nog weleens voor storingen zorgen. Hier is vanuit de industrie hard aan gewerkt en tegenwoordig zorgen we voor een storingsvrije cv-ketel die ook kan zorgen voor bijvoorbeeld uw vloerverwarming of ook werkt in combinatie met uw zonne-energie. In onze showroom kunt u voorbeelden bekijken en ons uitleg laten geven over de manier waarop we bij u in Haarlem ook kunnen zorgen voor een combinatie met duurzame energiebronnen. Voor uw houtkachels, gaskachels, pelletkachels of andere kachels en haarden.

Het assortiment van Deyle BV

 • Pelletkachels
 • Gashaarden en gaskachels
 • Diverse soorten houtkachels
 • Uw nieuwe openhaard
 • Pellets voor de kachel en andere toebehoren duurzame verwarmingssystemen

Neem gerust een kijkje in onze showroom. U vindt een ruime keuze in mogelijkheden.

Neem contact op met Deyle BV voor kachels en haarden in Haarlem

Wij laten u graag ons assortiment in onze showroom in de Zaanstreek zien en geven u daarbij de uitleg. U vindt bij ons de beste pelletkachels, houtkachels, gashaarden en gaskachels en ook voor een duurzame openhaard of cv-kachel die werkt met duurzame technieken en methoden bent u bij ons precies goed. Bel voor meer informatie met telefoonnummer 075-6163668 of breng een bezoek aan de showroom, dichtbij Haarlem.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top