skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Houtkachel Heemstede

Kwaliteit en vakmanschap bij Deyle BV in de Zaanstreek

Kachels en haarden in Heemstede zijn de specialiteit van loodgieters- en installatietechniek Deyle BV. Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap en dat hebben al veel mensen in Noord-Holland ervaren. Ook bij u in Heemstede zorgen we voor een topkwaliteit cv-kachel, openhaard of pelletkachel. U kunt rekenen op de beste merken en onze service en dienstverlening van hoog niveau. Daarbij gaan we voor duurzaamheid. We helpen u met het kiezen van pelletkachels, houtkachels, gashaarden en gaskachels, waarbij we kunnen putten uit een uitgebreid aanbod in kachels en haarden van hoge kwaliteit en zorgen voor een levering en eventuele plaatsing in Heemstede, die tot in de puntjes verzorgd is.

Informatie over loodgieters- en installatietechniek Deyle BV

Loodgietersbedrijf Deyle BV vindt haar oorsprong in de Zaanstreek, waar we in 1967 begonnen met het leveren en plaatsen van gashaarden en gaskachels. Het was de tijd dat mensen grootschalig kennis konden maken met de mogelijkheden die de nationale levering van gas aan huishoudens en bedrijven hen bood. Ook in Heemstede werden steeds meer gezinnen en bedrijven voorzien van een cv-kachel en kon de oude kolenkit en de vuile kolenkachel eindelijk de deur uit. In recenter jaren zijn we bij Deyle ons meer gaan toeleggen op de levering en plaatsing van kachels en haarden die geschikt zijn voor duurzaam gebruik en meer en meer worden ingezet voor het gebruik van duurzame energie. Waar de ooit zo befaamde Groningse gasbel zwaar heeft ingeboet aan reputatie, daar vinden nu steeds meer duurzame pelletkachels, houtkachels, gashaarden en gaskachels op alternatieve energie, hun weg naar onze klanten in Heemstede en elders.

Onze kachels en haarden voor u in Heemstede op een rij gezet

U heeft in onze showroom een ruime keuze in verschillende kachels en haarden. Kies bijvoorbeeld uit:

 • CV-kachels
 • Houtkachels
 • Pelletkachels
 • Combinatie kachels en haarden
 • Openhaarden, traditioneel en alternatief gestookt

Neem voor uw kachels en haarden in Heemstede contact op met Deyle

Onze showroom is gevestigd in Koog aan de Zaan, op korte afstand van Heemstede. Daar heeft u een ruime keuze in kachels en haarden en geven we u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden in uw situatie. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor meer informatie of het maken van een afspraak. U bereikt loodgieters- en installatietechniek Deyle op telefoonnummer 075-6163668. Zien we u binnenkort ook vanuit Heemstede voor een bezoek aan onze showroom?

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top