skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Hout cv ketel

Duurzaamheid voert de boventoon

Een hout cv ketel is een van de mogelijkheden om duurzaam te verwarmen. Het hout dat daarvoor wordt gebruikt is CO2 neutraal. Immers, de bomen die voor het hout zorgen hebben de CO2 al omgezet. Een moderne cv ketel is voorzien van de techniek om voor duurzame verwarming te zorgen. Al een flink aantal jaren geleden besloten we om langzamerhand afscheid te nemen van fossiele brandstoffen. Deze ontwikkelingen zijn de laatste tijd nog verder versneld. De gaskraan in Groningen gaat langzaam dicht. De cv ketel op gas zal uiteindelijk helemaal verdwijnen. Nu al wordt er veel op hout gestookt. De voordelen zijn overduidelijk. Houtsnippers en pellets vormen nu een belangrijke brandstof voor cv-ketels. Voor de specialist in duurzame verwarmingssystemen gaat u naar loodgieters- en installatiebedrijf Deyle. Wij zijn gevestigd in het hart van de Zaanstreek. Al sinds 1967 zijn wij koploper in de levering van producten en dienstverlening van hoge kwaliteit. Duurzaamheid is daarbij een belangrijk speerpunt in onze aanpak.

Een hout cv ketel voor verwarming van het hele huis

Wist u dat u met een enkele cv ketel uw hele huis duurzaam kunt verwarmen? Deze ontwikkeling is de laatste jaren steeds sneller gegaan. Deyle heeft haar vakbekwaamheid steeds op peil gehouden. Daardoor zijn we in staat om u de hoogste kwaliteit in producten en vakkennis te bieden. Misschien nog wel belangrijker is het feit dat we in staat zijn om duurzame energie te verbinden met traditionele apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan het stoken van hout. Of aan zonne-energie. Misschien is het wel uw ultieme droom om uw hele huis energieneutraal te verwarmen. En zelfs de douche en het bad warm water te laten geven door houtgestookte voorzieningen.

De cv ketel is bij Deyle in goede handen

Rekent u bij Deyle op de volgende producten en kwaliteiten:

 • Hoogwaardige apparatuur om op hout te kunnen stoken
 • Altijd een duurzame cv ketel die bij uw wensen en mogelijkheden past
 • Ouderwets vakmanschap en moderne duurzaamheid gaan hand in hand
 • Vakbekwame loodgieters en installateurs in vaste dienst
 • De beste prijs voor het beste totaalconcept in duurzaamheid

hout cv ketel

Neem contact op met Deyle voor uw hout cv ketel

Kom langs in onze showroom in Koog aan de Zaan of neem telefonisch contact met ons op. U bereikt ons op telefoonnummer 075-6163668. Wij zijn uw leverancier en installateur van duurzame verwarmingssystemen. Komt uw nieuwe hout cv ketel binnenkort ook van Deyle?

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top