skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Hout gestookte cv

Grote besparing

Het aanschaffen van een hout gestookte cv is zeer verstandig. Zeker als u van besparen houdt. Wist u dat u met een hout gestookte ketel 40% tot wel 100% kunt besparen op stookkosten? En dat is nog niet alles. Hout is namelijk ook nog eens CO₂-neutraal. Een cv die werkt op hout is dus ook nog eens zeer duurzaam. Deyle Loodgieters BV biedt hout gestookte ketels aan van het Oostenrijkse merk ETA. Met producten van dit merk bent u gegarandeerd van topkwaliteit. Welke ketel past het beste bij uw pand? U heeft keus uit 5 verschillende ketels op hout in diverse vermogens van 15 tot 500 kW. Wilt u meer over deze mogelijkheden weten? Neem dan direct contact met ons op of lees snel verder.

Hout gestookte cv

Is een hout gestookte cv iets voor u?

Weet u niet zeker of een cv op hout iets voor u is? Wij leggen graag uit voor wie deze optie positieve uitkomsten biedt. Stookt u bijvoorbeeld meer dan 5000m³ gas jaarlijks? Op propaan of stookolie? Of produceert u misschien zelf houtafval of zaagsel? Ook als u in het buitengebied woont, is een hout gestookte cv wellicht de oplossing voor u. Uiteraard biedt een hout gestookte ketel ook uitkomsten als u onafhankelijk wilt zijn van energieleveranciers en de voortdurend wisselende energiemarkt. Kunt u één van deze punten met ‘ja’ beantwoorden? Dan is het verstandig ons aanbod in hout gestookte ketels eens te bekijken. Laat uw cv werken op hout. Dit biedt u groot gemak en scheelt u enorm veel kosten. Bent u al geïnteresseerd?

De onderdelen van een ETA cv ketel

De ketels van ETA onderscheiden zich zeer van andere merken. Dit komt omdat de ketels voorzien zijn van zeer inventieve onderdelen. Wij sommen er graag even wat voor u op:

 • Lambdasonde-regeling voor optimale verbranding
 • Helder display met gebruiksvriendelijke besturing
 • Ingebouwde computergestuurde bewaking en beveiliging
 • Automatische reiniging
 • Te bedienen op afstand via smartphone of tablet

Al deze functionaliteiten zitten standaard inbegrepen in de ketels. U hoeft dus niks bij te betalen!

Interesse?

Wilt u meer weten over onze cv ketels? Hoe het hout gestookte verwarmen in zijn werk gaat? Neem dan vandaag contact op met de specialisten van Deyle Loodgieters BV. Zij geven u graag persoonlijk advies over onze producten. In onze showroom kunnen we zelfs een demonstratie geven met de ketels die daar aanwezig zijn. Bezoek dus snel onze showroom of bel naar 075-6163668. Wij helpen u graag aan een kwalitatieve hout gestookte cv ketel.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top