skip to Main Content
  • Loodgieters
  • Installatie techniek
  • Kachel & haarden specialist
  • Houtgestookte cv installaties

Hout kachel

Zullen we de duurzame energie nog een boost geven?

Een hout kachel is een van de apparaten die helpen bij verduurzaming van het milieu. In 1967 begon loodgieters- en installatiebedrijf Deyle BV in Koog aan de Zaan. Inmiddels werken we vanuit de tweede generatie Deyle. In de beginperiode was nota bene de houtkachel hetgeen werd vervangen. Meestal door een moderne cv op gas. De kolenkit verdween. De kolenkachel was niet meer nodig. Bijna iedereen genoot van modern comfort en veiligheid. Maar het gas raakt op en we vragen om duurzame energie. Bij Deyle zijn we hier al een flinke tijd geleden op ingesprongen. We hebben ons ontwikkeld tot specialisten in duurzame verwarmingssystemen. Bij ons in de showroom vindt u een keur aan apparaten die geschikt zijn voor duurzame verwarming. Laat daar nou ook de ooit verguisde kachel op hout bijzitten.

De hout kachel van nu

Kies in onze showroom uit tientallen modellen kachels en haarden. Op hout gestookt. Voorzien van optimale isolatie om de warmte vast te houden. Een kachel om aan te sluiten op de cv. U vindt ze bij Deyle in Noord-Holland. Wij zorgen niet alleen voor uw kachel die op hout kan worden gestookt. We hebben ook de ideale energie hiervoor, zoals pellets van de beste kwaliteit. Heeft u een goed aangelegd rookkanaal nodig? Daar zorgt Deyle voor. Veilig en deskundig geplaatst. Kom ook eens langs in onze showroom. Daar kunt u, onder meer, de mogelijkheden om hout te gebruiken voor de complete verwarming van de woning bekijken. We geven u graag een demonstratie van de werking van deze CO2 neutrale toepassing. De installatie verwarmt niet alleen ons hele bedrijfspand. Ze zorgt ook voor de volledige warmwatervoorziening. Verwonder u over wat met een enkele kachel kan worden bereikt.

De keuze voor Deyle, uw specialist in duurzame verwarming

  • Vakkundig personeel
  • Uitstekende merken
  • Specialist in duurzaamheid
  • Ruime keuze
  • Scherpe prijzen
  • Kwaliteit & vakmanschaop

Hout kachel

Een hout kachel voor comfort en duurzaam verwarmen

Loodgieters- en installatiebedrijf Deyle BV is uw specialist in duurzame verwarmingssystemen. Een kachel die op hout wordt gestookt? Een cv-installatie die op duurzame energie werkt? Voor de antwoorden op dit soort vragen zit u bij Deyle goed. Wilt u een bezoek aan onze showroom brengen? Deze vindt u in Koog aan de Zaan, middenin de Zaanstreek. Meer informatie krijgt u ook telefonisch. Bel 075-6163668. Deyle is uw specialist in duurzaam verwarmen. Ook voor de hout kachel.

Informatie opvragen

Contact Opnemen
Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatieIk ga akkoord met de privacy verklaring.
Back To Top