skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Houtgestookte cv kachel

Duurzaam verwarmen

Een houtgestookte cv kachel is modern en duurzaam. Modern door de vele variaties die tegenwoordig leverbaar zijn. Duurzaam, omdat u hout stookt. Dit hout is CO2 neutraal. Immers, de CO2 opname is al gedaan door de bomen. Dezelfde bomen die nu worden gebruikt voor het houtgestookte gedeelte van uw verwarming. Loodgieters- en installatiebedrijf is uw specialist in duurzaam verwarmen. Wij weten (bijna) alles over de mogelijkheden om duurzaam te verwarmen. Deze variant is waarschijnlijk nog de meest bekende. Al was het maar, omdat houtgestookte verwarming al eeuwenoud is. Een stuk hipper wordt het al op het moment dat we gaan praten over een cv kachel. En dan vooral als die cv kachel werkt op zonne-energie of een pelletkachel voor de benodigde brandstof zorgt.

Een houtgestookte cv kachel. Hoe werkt dat?

Een cv kachel bevat een waterreservoir. Dit waterreservoir krijgt warm water door een houtgestookte pelletkachel of ander soort kachel te gebruiken. Zo worden de leidingen door de cv kachel gevuld. Kom eens langs bij loodgieters- en installatiebedrijf Deyle in Koog aan de Zaan. Wij hebben in onze showroom verschillende opstellingen. De cv kachel is eenvoudig te demonstreren. Zo kunt u precies bepalen of een houtgestookte verwarming iets voor u is. De werking is eenvoudig. De realisatie vraagt echter om specialistische vakkennis. Gelukkig hebben we die bij Deyle in huis. Al bijna vijftig jaar zijn wij uw specialist in duurzame verwarming. De laatste jaren hebben we ons meer toegelegd op duurzame verwarming.

Houtgestookte cv kachel

Waarom kiezen voor een cv kachel van Deyle?

Bij Deyle hebben we kwaliteit en service hoog zitten. Hier doen we dagelijks ons best voor. U krijgt bij ons waar voor uw geld. Dat bereiken we als volgt:

 • Altijd een advies dat past bij uw situatie
 • Ruime keuze in de showroom van houtgestookte modellen
 • Vast personeel met veel kennis en ervaring
 • De beste merken en nieuwste modellen leverbaar of op voorraad
 • De beste prijs voor de beste kwaliteit en service

Kies uw houtgestookte cv kachel bij Deyle in de Zaanstreek

We zijn u graag van dienst in onze showroom. We kunnen echter ook een afspraak maken om bij u thuis de situatie te bespreken. Daar kunt u natuurlijk ook een vrijblijvende offerte bij krijgen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. U kunt ons bellen op telefoonnummer 075-6163668. Zien we u binnenkort voor de houtgestookte cv kachel?

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top