skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Houtgestookte cv ketels opruiming actie

Alternatieve stookmethodes nu supervoordelig

Houtgestookte cv ketels vormen bij een opruiming actie een extra aantrekkelijke manier om supervoordelig duurzaam te verwarmen. Ideaal voor duurzaamheid en onafhankelijke energievoorziening. Zeker nu het bijna gedaan is met de Groningse gasvoorraad. Cv ketels die op gas werden gestookt leken vroeger voor altijd bij ons te horen. Het gas in Groningen is echter niet oneindig uit de aarde te halen. Jaren geleden was al bekend dat we over zouden moeten schakelen op alternatieve energiebronnen. In de meest recente jaren nam het aantal aardbevingen in Groningen serieus toe. De gaskraan werd steeds verder dicht gedraaid. Loodgieters- en installatiebedrijf Deyle heeft hier op gerekend. We ontwikkelden ons tot specialisten in duurzame verwarmingssystemen. Ook toen hielden we al een opruiming actie op de traditionele gasgestookte apparaten. Wij werden meer en meer specialisten in houtgestookte kachels en nu zorgen we voor de beste kwaliteit in cv ketels. Duurzaam en betrouwbaar. Ook voor de modellen in de opruiming actie.

houtgestookte cv installatie

Deyle doet al bijna vijftig jaar in cv ketels en duurzaamheid

In 1967 begon loodgieters- en installatiebedrijf Deyle in de Zaanstreek als onderneming. Sinds die tijd hebben we gestaan voor kwaliteit en vakmanschap. Ook nu we werken vanuit de tweede generatie Deyle. Duurzaamheid hebben we altijd erg belangrijk gevonden. Dat staat natuurlijk los van een opruiming actie. Deze maken het aanbod voor u alleen maar aantrekkelijker. We waren een van de eerste bedrijven met een houtgestookte cv ketel. Momenteel wordt ons hele bedrijfspand voorzien van warmte door een houtgestookte cv-installatie. Die laten we u graag zien in onze showroom in Koog aan den Zaan. Kom eens langs. Wellicht kunt u gelijk gebruik maken van een lopende opruiming actie.

Houtgestookte cv ketels bij een opruiming actie op de kop tikken?

Cv ketels in houtgestookte varianten zijn vooral aantrekkelijk als u:

 • Jaarlijks meer dan 5000m3 gas stookt
 • U momenteel stookolie of propaan verbruikt voor uw energie
 • Zelf houtafval en zaagsel produceert
 • Een (hoofd)woning of bedrijf in het buitengebied heeft
 • U onafhankelijk in uw energievoorziening wilt zijn

Dit laatste punt is zeker van toepassing voor ondernemers en particulieren die echt onafhanekelijk willen zijn van energieleveranciers en collectieve energienetwerken. Met cv ketels op een houtgestookte manier functionerend, bent u voorgoed in staat om inderdaad in uw eigen energiebehoefte te voorzien.

Contact opnemen met Deyle over uw houtgestookte cv ketels

Meer informatie nodig of een bezoek aan onze showroom in de Zaanstreek brengen? Bel met telefoonnummer 075-6163668. We geven u graag de nodige informatie. Bijvoorbeeld over houtgestookte cv ketels in de opruiming actie.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top