skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Houtgestookte cv ketels

Als het met gas niet meer gaat

Houtgestookte cv ketels vormen de toekomst. In duurzaamheid en onafhankelijke energievoorziening. We hebben tientallen jaren allemaal kunnen profiteren van de Groningse gasvoorraad. Ons comfort nam toe en de cv ketels die op gas werden gestookt leken voor altijd bij ons te horen. Hoe anders verliep het? De voorraad gas in Groningen is niet oneindig. Jaren geleden wisten we al dat we over zouden moeten schakelen op andere manieren van energievoorziening. Meer recent nam het aantal aardbevingen in Groningen ernstig toe. De overheid besloot de gaskraan steeds verder dicht te draaien. Bij loodgieters- en installatiebedrijf Deyle hebben we hier lang geleden al rekening mee gehouden. We hebben ons, mede daarom, ontwikkeld tot specialist in duurzame verwarmingssystemen. Daar plukt u nu de vruchten van. Wij zijn specialisten in houtgestookte kachels en zorgen voor de beste kwaliteit in cv ketels. Duurzaam. Uiteraard. Want dat is ons visitekaartje.

houtgestookte cv ketels

De historie van Deyle in cv ketels en duurzaamheid

Loodgieters- en installatiebedrijf Deyle begon in 1967 in Noord-Holland als bedrijf. Vanaf het begin hebben we gestaan voor kwaliteit en vakmanschap. Ook met de tweede generatie Deyle aan het roer is dat zo. Verder hebben we duurzaamheid altijd erg belangrijk gevonden. We waren dan ook een van de eersten die met een houtgestookte cv ketel op de proppen kwamen. Tegenwoordig wordt zelfs ons hele bedrijfspand verwarmd door een houtgestookte cv-installatie. Daar zijn we eigenlijk best trots op. We demonstreren ze u dan ook graag in onze showroom in Koog aan den Zaan.

Wanneer kiest u ook voor houtgestookte cv ketels?

Er is een aantal criteria dat uitnodigt tot het gebruik van cv ketels in houtgestookte versies.
Dit zijn:

 • U stookt jaarlijks meer dan 5000m3 gas
 • U stookt nu stookolie of propaan
 • Houtafval en zaagsel worden door uzelf geproduceerd
 • Uw woning of bedrijf is in het buitengebied
 • U heeft de wens om onafhankelijk te voorzien in uw energie

Het laatste is vooral van toepassing op mensen die, om welke reden dan ook, niet te maken willen hebben met leveranciers van energie. U bent met cv ketels die op een houtgestookte manier werken volkomen vrij en niet (meer) afhankelijk van externe partijen voor uw energievoorziening.

Neem contact met ons op voor uw houtgestookte cv ketels

Voor meer informatie of een bezoek aan onze showroom in de Zaanstreek kunt u bellen met telefoonnummer 075-6163668. We geven u graag meer informatie. Bijvoorbeeld over houtgestookte cv ketels.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top