skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Houtgestookte cv

Toen gas nog heel gewoon was

Een houtgestookte cv is voor velen nog een noviteit. We komen uit een periode van tientallen jaren gasgebruik. Toen de gasbel zo’n dikke vijftig jaar geleden werd ontdekt in Groningen schakelde iedereen over op gas. De mensen die nog op kolen stookten werden gezien als ouderwets. Degenen die een houtgestookte verwarming wilden, werden destijds beschouwd als wel erg alternatief. Kortom, bijna heel Nederland profiteerde volop van de Groningse gasbel. Het comfort nam toe en de cv op gas deed haar intrede. In de beginperiode van loodgieters- en installatiebedrijf Deyle werd dagelijks keihard gewerkt om voor de klanten de cv aan te leggen en te onderhouden. Inmiddels leven we in een tijd dat het Groningse gas zeker niet meer vanzelfsprekend is. De vraag naar duurzame energie neemt toe. Bij Deyle zijn we al een flink aantal jaren bezig om de expertise in duurzame verwarming op een hoog peil te houden. Daar plukt u als consument die op zoek is naar houtgestookte warmtebronnen dan weer de vruchten van.

De toekomst in met een houtgestookte cv

De houtgestookte centrale verwarming staat nog maar in de kinderschoenen. We zijn al wel in staat om de cv volledig in een variant op hout te leveren en te installeren. De technische aspecten beheersen we bij Deyle volledig. Door de installatie door ons uit te laten voeren bent u verzekerd van veilig en comfortabel stoken. U bespaart energie en draagt bij aan CO2 neutrale warmtevoorziening. De ontwikkelingen richten zich vooral op het nog efficiënter gebruiken van duurzame energie. Bij Deyle zijn we hier ook constant mee bezig. Zo blijven we koploper op het gebied van specialistische duurzame warmtevoorziening.

De kwaliteit in houtgestookte kachels en cv

De voordelen van Deyle op een rijtje:

 • Specialist in duurzame warmtevoorzieningen
 • Vakkundig personeel met vele ervaring
 • Uitgebreide showroom met veel keuze
 • Gedegen installatie, bijvoorbeeld van uw rookkanaal
 • Volledige service en garantie op alle producten en diensten

houtgestookte cv

Kies ook voor een houtgestookte cv van Deyle

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om ook uw cv in houtgestookte vorm te gebruiken? Neem dan contact op met loodgieters- en installatiebedrijf Deyle BV in Koog aan de Zaan. Bezoek eens onze showroom of bel ons op 075-6163668. Wij zijn u graag van dienst. Met een houtgestookte cv. Of andere vorm van duurzame warmtevoorziening.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top