skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Houtkachel met cv aansluiting

Fossiele brandstoffen zijn niet meer nodig voor de verwarming

Een houtkachel met cv aansluiting. Jaren geleden was dit ondenkbaar. Een houtkachel was om met hout een ruimte te verwarmen. Dat was het. De cv aansluiting werd standaard met gas geregeld. Boilers en geisers werden eveneens met gas verwarmd. Slechts een enkeling zorgde voor warmte en warm water met stoken op hout. Hoe anders is dat nu? Steeds meer mensen kiezen voor duurzame verwarming. Fossiele brandstoffen raken op. Daarnaast erkennen we de grote milieubelasting van aardgas en stookolie. Goed dat we er met een cv aansluiting op een houtkachel iets aan kunnen doen.

houtkachel met cv aansluiting

Een houtkachel met cv aansluiting. Hoe werkt het?

Een houtkachel voorzien van een cv aansluiting vraagt specialistische kennis. En natuurlijk de juiste installatiematerialen. Loodgieters- en installatiebedrijf Deyle BV is uw specialist in kachels en haarden. We begonnen in 1967 in de Zaanstreek met ons bedrijf. Inmiddels werken we met de tweede generatie Deyle vanuit een moderne showroom. Dichtbij onze roots. Onze moderne en ruime showroom staat in Koog aan de Zaan. Het realiseren van een cv aansluiting hebben we eigenlijk altijd al gedaan. Dit deden we al vanaf het moment dat de cv-installatie in zwang raakte. De oude kolenkachels verdwenen en massaal schakelden we over op gas. De laatste jaren hebben we ons meer toegelegd op duurzame verwarmingssystemen. Daarbij hebben we het combineren van de centrale verwarming met duurzame energiesystemen tot onze specialiteit gemaakt. De manier waarop houtkachels worden aangesloten op de centrale verwarming lijkt misschien complex. Dat heeft vooral te maken met het installeren van de juiste apparatuur. Natuurlijk speelt de fijn afstelling ook een grote rol. Daarmee worden zeer goede resultaten behaald. We hebben het dan over energieverbruik en besparing. In onze showroom en bij u thuis leggen we graag alles uit over duurzaam verwarmen met een houtkachel.

Waarom Deyle voor de cv aansluiting en de houtkachel?

 • Specialist in duurzame energiesystemen
 • Houtkachel assortiment in eigen showroom
 • Installateur voor gashaard, pelletkachel en meer
 • Alle toebehoren voor de houtkachel en andere duurzame systemen
 • Degelijk vakmanschap en kwaliteit

Kiest u ook voor Deyle als installateur van de houtkachel met cv aansluiting?

Voor nader contact met loodgieters- en installatiebedrijf Deyle kunt u telefonisch contact opnemen. Ons telefoonnummer is 075-6163668. Mogen we u binnenkort ook verwelkomen? Voor een houtkachel met cv aansluiting?

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top