skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Houtkachel cv

Modern en duurzaam verwarmen

Een houtkachel cv is een moderne variant. De cv kennen we natuurlijk allemaal. In de jaren zestig van de vorige eeuw deed de cv-installatie massaal haar intrede in Nederland. We hadden gas. In Groningen. Het hosanna van 50 jaar geleden zorgde voor een grote toename in veiligheid en comfort. De ouderwetse houtkachel en kolenkachels moesten massaal het veld ruimen. Hoe het met het Groningse gas is gesteld weten we inmiddels allemaal. De cv draait steeds vaker niet meer op gas. Zonne-energie wordt gebruikt en de houtkachel komt steeds vaker terug. Wilt u ook gebruik maken van de cv op duurzame energie? Neem dan eens contact op met loodgieters- en installatiebedrijf Deyle BV. Wij zijn gevestigd in Koog aan de Zaan, middenin de Zaanstreek.

Ruime keuze voor de houtkachel

Loodgieters- en installatiebedrijf Deyle beschikt over een ruime showroom in de buurt van Zaanstad. Hier vindt u meer dan 65 verschillende modellen kachels en haarden. Uw favoriete houtkachel zit er vast wel bij. Kies uit de verschillende modellen van de toonaangevende merken. Ook voor een aansluiting op de cv bent u bij Deyle op de juiste plek. We nemen graag met u door welke mogelijkheden u heeft. Waar we 50 jaar geleden massaal houtkachels vervingen door gashaarden en cv-installaties, daar brengen we nu de houtkachels en sfeerhaarden terug in huis. Dat heeft alles te maken met de hang naar duurzaam verwarmen. En laten we daar bij Deyle nou net specialist in zijn!

Houtkachel cv

Deyle, voor een houtkachel cv en meer

Reken bij Deyle op de volgende onderscheidende waarden:

 • Vast personeel met veel kennis en ervaring
 • Specialist in duurzaam verwarmen
 • De beste merken tegen de beste prijs
 • Duurzame energie combineren met traditionele apparaten
 • Praktische oplossingen met oog voor duurzaamheid

We kunnen u er nog veel meer over vertellen. Komt u daar dan een keer voor bij ons langs?

Komt de houtkachel cv van Deyle?

We laten u graag onze moderne showroom zien. In de showroom vindt u zowel de cv als de houtkachel. Kies voor de combinatie. Deze vindt u ook bij ons uitgestald. We leggen u graag meer uit over de werking. En natuurlijk de toepassingsmogelijkheden in uw situatie. U kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 075-6163668. Kies ook voor loodgieters- en installatiebedrijf Deyle. Wij zijn uw specialist in houtkachel cv toepassingen.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top