skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Houtkachel kopen

Kies voor milieuvriendelijkheid

Overweegt u een houtkachel te kopen? Dat is een zeer verstandige keus. U kiest dan namelijk voor milieuvriendelijkheid, duurzaamheid en lekkere warmte. Deyle Loodgieters BV begeleidt u graag in dit proces. Een houtkachel kopen is immers een belangrijke investering. U kunt het beste meteen een kachel kopen die precies bij uw wensen en uw woning past. En eentje die jaren mee gaat. Zodat u zorgeloos voor een zeer lange tijd kunt genieten van een heerlijk vuurtje in uw kamer. Daarbij komt nog dat een houtkachel zeer milieuvriendelijk is. De CO₂-uitstoot is neutraal, wat betekent dat er niet meer CO₂ uitgestoten wordt dan wanneer we een boom gewoon zouden laten doorgroeien. Mooi toch?

Houtkachel kopen

Een houtkachel kopen doet u bij Deyle

Het aanschaffen van een houtkachel is een belangrijke klus. Ten eerste kunt u kiezen uit een enorm grote collectie. Kiest u voor klassiek of voor modern? Draaibaar of hangend? Dan kunt u nog kiezen hoeveel rendement u wenst te hebben. Gelukkig bieden vrijwel alle moderne houtkachels een zeer hoog rendement. Bovendien hebben kachels tegenwoordig vaak een glazen ruit in de deur. Hierdoor is het vuur goed te zien. Erg sfeervol dus. Tegelijkertijd erg veilig, want dankzij dat glas komen er geen vonken in uw kamer. Welke houtkachel u dan ook wilt kopen bij ons: alle kachels zijn voorzien van een automatisch ruitenreinigingssysteem. U heeft keus uit meer dan 65 modellen houtkachels. Staat u op het punt een kachel te kopen? Wij helpen u graag. Bezoek onze showroom of bel ons voor meer informatie via onderstaande gegevens.

Onze merken houtkachels

Wij begeleiden u graag van het begin tot het eind als het gaat om uw houtkachel. Eerst de aanschaf: welke kachel wilt u kopen? Dan het installeren. Onze vakmensen hebben daar al jaren ervaring in en doen dit uiterst professioneel. Wij vertrekken pas nadat we de houtkachel getest hebben en zien dat u tevreden bent met het resultaat. Welke kachel het gaat worden? In ons assortiment vindt u onder andere de volgende merken:

 • Nordic Fire
 • Charnwood
 • Contura
 • Altech
 • Saenfire

Klaar om te kopen?

U wilt een nieuwe kachel aanschaffen? Kies niet zomaar een kachel, maar laat u adviseren door de experts van Deyle Loodgieters BV. Bel onze deskundigen op telefoonnummer 075-6163668. Langskomen in onze showroom kan natuurlijk ook. U kunt daar direct uw favoriete houtkachel kopen!

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top