skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Houtkachel met cv

De centrale verwarming van nu

De houtkachel met cv is inmiddels niet meer weg te denken uit het beeld van duurzame verwarmingssystemen. De houtkachel op zich is al oud. De aansluiting op de cv is echter van recentere jaren. Hoe anders was dit in de vorige eeuw? Toen loodgieters- en installatiebedrijf Deyle BV in 1967 in de Zaanstreek begon. Destijds was het heel normaal om de oude houtkachel de deur uit te doen en te vervangen door een moderne cv-installatie. Op gas gestookt. In een tijd dat er nauwelijks bewust werd omgegaan met fossiele brandstoffen. Gas genoeg in Groningen.Het schaars raken van fossiele brandstoffen en aardbevingen in Groningen hebben onze zienswijze drastisch veranderd. Gelukkig zijn er oplossingen. De ontwikkelingen in duurzame verwarming gaan snel. Houtkachels zijnteruggekomen. Deze keer in moderne, duurzame varianten. En in vele trendy soorten en modellen. Dan komt het ook de sfeer in huis nog eens ten goede.

Een houtkachel met cv, zoals bij Deyle

Bij Deyle in Koog aan de Zaan zijn we specialist in duurzame verwarmingssystemen. Niet voor niets. We gebruiken een pellet gestookte houtkachel in onze eigen showroom. Dat is wel zo prettig als u kennis wilt maken met de werking en techniek. We geven u graag een demonstratie van de werking in de praktijk van de houtkachel. Deze is aangesloten op de cv. Door een optimale samenhang aan te brengen tussen beschikbare techniek en aanwezige expertise in installatie, zorgen we voor verwarming van ons complete bedrijfspand. Kom nu langs om kennis te maken met de werking. We maken graag de vergelijking met uw eigen situatie. Zo kunt u uitstekend bepalen of uw cv ook wordt voorzien van een houtkachel.

De onderscheidende waarde in cv techniek en duurzaamheid

Loodgieters- en installatiebedrijf Deyle BV is uw specialist in Noord-Holland. In kachels en haarden, duurzaam en milieuvriendelijk. Wij onderscheiden ons van onze collega’s door:

 • De beste prijs voor het beste totaalpakket
 • De beste merken houtkachel en haard
 • Vakmensen met passie voor verwarming en duurzaamheid
 • Specialisme op combineren traditioneel en duurzaam verwarmen
 • Volledige service en garantie. Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap

houtkachel met cv

Laat uw houtkachel met cv ook van Deyle komen

We geven u graag een demonstratie van de mogelijkheden in onze showroom. Deze vindt u in Koog aan de Zaan. Kom gerust eens langs. Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wilt u ons bellen? Dat kan op telefoonnummer 075-6163668. Ga ook naar Deyle voor uw houtkachel met cv.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top