skip to Main Content
  • Loodgieters
  • Installatie techniek
  • Kachel & haarden specialist
  • Houtgestookte cv installaties

Houtkachel op centrale verwarming

De beste combinatie

Met een houtkachel op centrale verwarming hoeft u niet te kiezen. U kiest niet óf voor sfeer óf voor warmte. U heeft het lekker allebei! De houtkachel biedt u namelijk een heerlijk sfeertje in uw huiskamer. Maar tegelijkertijd verwarmt deze kachel het water in een waterreservoir. Dit water komt terecht in uw centrale verwarming. Hierdoor wordt uw hele huis verwarmd. Precies wanneer u wilt en hoe warm als u wilt. En dat allemaal dankzij één mooie houtkachel! Neem snel een kijkje in ons assortiment om te kijken of uw ideale kachel er ook tussen zit. Deyle Loodgieters BV is úw partner als het gaat om verwarming.

Houtkachel op centrale verwarming

Zo werkt een houtkachel op centrale verwarming

Wist u dat een houtkachel op centrale verwarming ontzettend besparend is? U heeft net al gelezen dat u met die ene houtkachel indirect uw hele huis kunt verwachten. Bij conventionele verwarming wordt uw centrale verwarming verwarmd door een ketel. Deze bevindt zich vaak buitenshuis of verstopt in een muur in de hal. U betaalt daardoor erg veel stookkosten, terwijl u zelf niet direct kunt genieten van het vuurtje. Dat is bij een houtkachel dus wel anders. Omdat de kachel is aangesloten op uw centrale verwarming geniet u niet alleen in de kamer zelf van sfeer en warmte, maar in uw gehele huis! Deze manier van centrale verwarming is bovendien CO₂-neutraal, duurzaam en goed betaalbaar. Kies uw favoriete kachel uit, laat onze specialisten hem bij u monteren en aansluiten op uw centrale verwarming. Wij helpen u graag van het begin tot het eind in dit proces. Wij bespreken grondig met u uw wensen door. Wij adviseren u desgewenst over welke kachel het beste tot zijn recht komt in uw pand. Wij komen naar u toe om uw droomkachel te plaatsen.

Onze merken

Bij Deyle Loodgieters BV vindt u houtkachels van de merken Nordic Fire en Hoxter. Maar dat is nog niet alles wat aanbieden op het gebied van verwarming. U kunt bij ons ook terecht voor onder andere:

  • Hout cv ketels
  • Pellet cv ketels
  • Houtkachels
  • Pelletkachels
  • Rookkanalen

Wacht niet langer

Koppel ook vandaag nog uw centrale verwarming aan uw nieuwe houtkachel. Combineer sfeer met warmte. Kies voor een warme ambiance én een goed verwarmd huis. Bij Deyle Loodgieters BV vindt u een groot assortiment aan duurzame, betaalbare en milieuvriendelijke kachels. Bel onze deskundigen op telefoonnummer 075-6163668 als u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken. Kies ook voor een houtkachel op centrale verwarming!

Informatie opvragen

Contact Opnemen

Waar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
Back To Top