skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Houtkachel op cv

Houtkachels op cv, de groene gedachte

De houtkachel op cv is een van de nieuwste ontwikkelingen. Waar het gaat om duurzaam verwarmen is Deyle uw specialist. Loodgieters- en installatiebedrijf Deyle BV is gevestigd in Koog aan de Zaan bij Zaanstad. Al bijna 50 jaar zorgen wij voor loodgieters- en installatiewerk. In de beginperiode van ons bedrijf verzorgden we veel gaskachels. De grootschaligheid van gas had haar intrede gedaan. Veel cv installaties werden uitgevoerd. In recenter jaren zijn we ons toe gaan leggen op duurzaam verwarmen. Dat doen we onder andere door de toepassing van een houtkachel. Wist u dat een enkele houtkachel tegenwoordig een complete woning via de cv kan verwarmen?

Een veilige houtkachel op cv

Een houtkachel kopen is alvast een eerste stap op weg naar duurzaam verwarmen. Populair daarbij zijn de pelletkachels. Deze werken met pellets. Dit is samengeperst hout. Het duurzaam stoken zit hier in de CO2 neutrale manier van verbranden. De CO2 verbranding is gelijk aan de hoeveelheid CO2 verwerking die eerder al door bomen is gerealiseerd. Cruciaal voor de veiligheid van het combineren van de cv met een houtkachel zijn de appendages. Ze zorgen ervoor dat de temperaturen van moderne houtkachels op gelijk niveau blijven. Als specialisten in veilig en duurzaam verwarmen zorgt Deyle ervoor dat ook de lastige condensvorming achterwege blijft. Wilt u meer weten over de technische veiligheidsaspecten? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag welke toepassingen bij u het beste tot hun recht komen.

houtkachel op cv

De cv kan draaien op een houtkachel, maar er is meer

Bij Deyle zorgen we niet uitsluitend voor een cv die perfect draait op een houtkachel. We bieden u ook producten en diensten, zoals:

 • Rookkanalen
 • Openhaarden
 • Kachel en haarden van de beste merken
 • Vakkundig personeel met veel ervaring
 • Vakmanschap tegen een faire prijs

Neem gewoon eens contact met ons op als u een vraag heeft op het gebied van duurzaam verwarmen. We zijn ervan overtuigd dat we in iedere situatie voor een passende oplossing kunnen zorgen.

Kies ook voor een houtkachel op cv van Deyle

We hebben graag contact met u als u belangstelling heeft voor een van onze diensten of producten. Daarvoor kunt een direct een bezoek brengen aan onze showroom in de buurt van Zaanstad. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 075-6163668. Uw houtkachel op cv is bij ons in goede handen.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top