skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Houtkachel

Energiezuinig stoken

Een houtkachel is in meerdere opzichten de juiste keuze. Neem bijvoorbeeld de pelletkachel. Deze op hout gestookte kachel is nu hip. Door de milieuvriendelijke stookmethode is dat naar verwachting nog wel een flink aantal jaren zo. Het is zelfs mogelijk om een houtkachel op de cv-installatie aan te sluiten. We vertellen u daar bij Deyle in de Zaanstreek graag meer over. Met onze expertise zijn we precies in staat om voor u te berekenen hoeveel conventionele energie u kunt besparen met een houtkachel. Samen dragen we op deze manier bij aan een milieuvriendelijke toekomst. Kiest u voor een moderne houtkachel? Dan haalt u tot maar liefst 80% meer rendement. Dat is een fors verschil ten opzichte van de oude houtkachels.

De perfecte houtkachel

Een houtkachel is perfect als deze zorgt voor comfort, milieuzuinigheid en precies past bij uw wensen en mogelijkheden. Daarvoor hebben we bij Deyle een uitgebreid assortiment tot uw beschikking. Er zit vast wel een kachel tussen die precies bij u past. We luisteren uiteraard goed naar uw wensen, mogelijkheden en budget. Heeft u een rookkanaal nodig? Dan bent u bij Deyle aan precies het goede adres. Wij zijn namelijk ook specialist in de aanleg van rookkanalen.

Waarom de keuze op Deyle valt voor de houtkachel

 • Een showroom met keuze uit zo’n 65 modellen
 • Vakmanschap en kwaliteitsproducten gaan hand in hand
 • De beste prijs voor het beste totaalpakket
 • Veel ervaren personeel voor kwaliteit en goede service
 • Uitsluitend de beste merken en advies over de nieuwste trends

houtkachel

We zijn ervan overtuigd dat we u de beste houtkachel kunnen adviseren. Hoe we dat doen? We luisteren goed naar uw wensen en richten ons op de producten die er het beste bij passen. Dan hebben we natuurlijk baat bij onze jarenlange ervaring. Niet voor niets hebben we steeds vaker klanten die ook tientallen jaren geleden al bij ons kochten.

Neem voor uw houtkachel en andere kachels en haarden contact op

Deyle loodgieters- en installatiebedrijf is gevestigd in Koog aan de Zaan. Middenin de Zaanstreek is ook onze showroom. We verwelkomen u daar graag. U kunt ons natuurlijk ook bellen om een afspraak te maken. Of u wilt gewoon eerst meer informatie. U bereikt ons telefonisch op telefoonnummer 075-6163668. We zorgen voor de beste producten op het gebied van (duurzame) verwarming. Daar hoort uiteraard ook het beste advies bij. Mogen we u van dienst zijn met een houtkachel?

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top