skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Houtvergasser

Hoge temperaturen voor nog beter rendement

Een houtvergasser werkt met zeer hoge temperaturen. Er is een aantal belangrijke voordelen. Houtvergassers werken zeer nauwkeurig en de techniek is complex. De beste afstelling zorgt voor een zeer hoog rendement. Dat maakt deze duurzame toepassing tot een uitstekend middel om CO2 neutraal en milieuvriendelijk te verwarmen. Loodgieters- en installatiebedrijf Deyle is uw specialist in kachels en haarden. Alternatieve vormen van duurzame verwarming, zoals houtvergassers, kunnen ook rekenen op onze professionele aandacht. Alles om voor u het beste in duurzame verwarming mogelijk te maken. Laat ons u in een persoonlijk gesprek meer uitleggen. Over de hitte regeling in de verbrandingskamer, de rookgas ventilator en de reiniging van houtvergassers.

Een houtvergasser op hout en biomassa

Een houtvergasser is zeer geschikt voor gebruik met hout. Dat spreekt voor zich. Maar ook biomassa is uitstekend geschikt. De houtvergasser geeft bovendien de mogelijkheid om te worden gecombineerd met zonne-energie. Wilt u meer weten over de toepassingen die met een houtvergasser mogelijk zijn? Neem dan contact op met loodgieters- en installatiebedrijf Deyle. Wij zijn uw specialist in duurzame verwarmingssystemen. Ons werkgebied is in de hele provincie Noord-Holland. In onze showroom in de Zaanstreeks, Koog aan de Zaan, vindt u een ruime sortering in kachels en haarden. Alles is gericht op duurzaamheid. Onze merken zijn stuk voor stuk van de beste kwaliteit. Kies uit maar liefst ruim 65 modellen. Onze specialisten staan voor u klaar om de mogelijkheden voor een duurzame kachel of haard met u te bespreken. Natuurlijk kunt u ook kiezen uit andere duurzame verwarmingssystemen. Het is maar net welk verwarmingssysteem het beste bij uw wensen, mogelijkheden en budget past.

Pluspunten van de ETA houtvergasser

De houtvergasser van ETA is het meest prominente model in het assortiment van Deyle. We zetten puntsgewijs de belangrijkste voordelen voor u neer:

 • Optimale verbranding en rendement door regeling met een lambdasonde
 • Gloeibed zorgt voor zelfontbranding nieuwe vulling hout
 • Bijvullen zonder rooklekkage
 • Bufferpomp is op toerental te regelen
 • Bediening via afstandsbediening, bijvoorbeeld smartphone, mogelijk

Houtvergasser

Kom nu ook langs voor een houtvergasser bij Deyle

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in duurzame verwarming? Kom dan langs bij ons in de showroom in Koog aan de Zaan. Wilt u bellen met loodgieters- en installatiebedrijf Deyle? Neem dan contact op met
telefoonnummer 075-6163668. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder. Kies ook voor Deyle als het gaat om kwaliteit en vakmanschap. Bijvoorbeeld voor een houtvergasser.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top