skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

HR houtkachels

Hoog rendement en toch duurzaam

HR houtkachels bieden een uitstekend rendement. Met HR bedoelen we hier hoog rendement. Van houtkachels zou u het misschien niet verwachten. Het rendement kan echter net zo hoog zijn als bij het stoken op fossiele brandstoffen. HR is daarnaast behaald op een milieuvriendelijke manier. Met houtkachels stookt u immers CO2 neutraal. De verbranding van het hout levert CO2 belasting op. Vooraf hebben echter de bomen, waar het hout vanaf komt, al gezorgd voor de opname van CO2. Dezelfde hoeveelheid. Dit maakt houtkachels tot zo’n duurzame manier van verwarmen. In Noord-Holland is loodgieters- en installatiebedrijf Deyle BV uw specialist. In onze showroom in Koog aan de Zaan vindt u een uitgebreide keuze in verschillende duurzame toepassingen van kachels en haarden.

Maak kennis met de HR houtkachels van Deyle

Deyle is uw specialist in kachels en haarden. U vindt in onze showroom in de Zaanstreek veel keuze in duurzame toepassingen van verwarming. HR ketels en kachels voeren de boventoon. U zult ook HR houtkachel aantreffen die we zelf in gebruik hebben. De HR 100 cv pelletkachel zorgt voor de complete verwarming van ons bedrijfspand. Het rendement is dusdanig hoog, dat we uit dezelfde kachel ook zorgen voor de warmwatervoorziening. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Voor uw woning of bedrijf? Kom dan eens langs voor een uitleg en demonstratie. Onze specialisten maken graag de vergelijking met uw situatie. U mag rekenen op een gedegen advies en de beste
prijs.

Waarom houtkachels van Deyle?

Onze houtkachels zijn van de beste kwaliteit en zullen u een hoog rendement bieden. U kiest natuurlijk niet uitsluitend voor Deyle vanwege de uitstekende kwaliteit kachels, maar ook omdat:

 • Wij werken met de beste vakmensen
 • U bij ons de beste prijs voor de apparatuur en de installatie krijgt
 • Wij zorgen voor veiligheid en comfort
 • Vakmanschap en kwaliteit voor ons vanzelfsprekend zijn
 • Ons advies is gericht op de praktijk die bij u het beste werkt

HR houtkachels

Schaf nu ook HR houtkachels aan

We informeren u graag over de mogelijkheden die duurzame verwarmingssystemen u te bieden hebben. Ons advies is praktisch en gericht op uw wensen, mogelijkheden en budget. We zijn onafhankelijk en daardoor in staat om u te
adviseren op basis van de beste oplossing. Kom gerust eens langs in onze showroom in Koog aan de Zaan. Telefonisch kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 075-6163668. Deyle is uw specialist in HR houtkachels.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top