skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Kachel

Deyle is uw kachel specialist

Uw kachel is bij Deyle in goede handen. Wij zijn een loodgieters- en installatiebedrijf in de buurt van Zaanstad. In Koog aan de Zaan vindt u onze showroom. Deyle is uw specialist in duurzaam verwarmen. Al sinds 1967 leveren en plaatsen wij kachels en haarden. Daarbij zijn we specialist in het bieden van de juiste oplossingen. Bijvoorbeeld bij het aanleggen van een rookkanaal voor de kachel. Daar leggen we u graag meer over uit. Ons specialisme in duurzaam verwarmen sluit aan bij de wens die u als consument heeft. We vinden het uiteraard zelf ook belangrijk om een bijdrage te leveren aan milieubewust stoken. Dan is het goed om te weten dat we voortdurend blijven ontwikkelen. Zo kunnen we u precies de juiste informatie geven. U kiest daarom met een vertrouwd gevoel voor onze producten en diensten. Bijvoorbeeld voor uw nieuwe kachel.

Kwaliteit en vakmanschap voor de kachel

Door ons voortdurend te verdiepen in de laatste trends en ontwikkelingen zijn we in staat om u het beste in vakmanschap en service te leveren. Als consument en zakelijke klant profiteert u daarvan. Daarbij vinden we het belangrijk om met vaste mensen te werken. Kent u ons al van eerdere opdrachten? Dan is de kans groot dat u dezelfde mensen treft. Heeft u bijvoorbeeld een rookkanaal nodig? Dan is het prettig om een vertrouwd gezicht tegen te komen. Kent u ons nog niet? Dan is het wellicht tijd om eens kennis te maken. We bespreken graag de mogelijkheden in duurzaam verwarmen. Bijvoorbeeld met een nieuwe kachel. De mogelijkheden daarvoor zijn ruimschoots aanwezig. Daarbij rekent u natuurlijk op ons vakmanschap en onze service.

Waarom u kiest voor een duurzame kachel

We zetten de voordelen graag nog even voor u neer:

 • Goed voor het milieu
 • Minder Gronings gas nodig
 • Zuinig in verbruik
 • Lagere energierekening
 • Ruime keuze in fraaie ontwerpen

We tekenen daar graag nog bij aan dat Deyle uitsluitend de beste kwaliteit levert. Kies in onze showroom uit tientallen modellen. Uw kachel zit er vast ook bij.

Kachel

Voor uw nieuwe kachel neemt u contact op met Deyle

U kunt natuurlijk direct een bezoek brengen aan onze showroom in Koog aan de Zaan. Wilt u ons bellen voor informatie of het maken van een afspraak? Dan kiest u telefoonnummer 075-6163668. Mogen we u binnenkort ook begroeten? Bijvoorbeeld voor een nieuwe en duurzame kachel.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top