skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Kachelpijp

Een rookvrij huis

Een kachelpijp zorgt ervoor dat uw huis rookvrij is. Heeft u een kachel in huis? Dan is een kachelpijp noodzakelijk. Via deze kachelpijp, ook wel bekend als rookkanaal, kan de rook uw huis veilig verlaten. Is de kachelpijp gebroken, gescheurd of ernstig verouderd? Dan kan de rook niet goed zijn weg naar buiten vinden. In het ergste geval blijft de rook in uw woonkamer hangen. Hierdoor loopt u, en de eventuele medebewoners, het risico op koolmonoxidevergiftiging. Koolmonoxide komt vrij bij onvolledige verbrandingen, zoals in een open haard of kachel. Een goed en schoon rookkanaal zorgt ervoor dat deze stof uit uw kamer verdwijnt. U zoekt een (nieuw) rookkanaal? Breng een bezoekje aan Deyle Loodgieters.

Een kachelpijp komt in vele vormen en maten

Zoals gezegd staat een kachelpijp tegenwoordig ook wel bekend als een rookkanaal. Deze komen in vele varianten. Vroeger liep de kachelpijp door tot in het met steen opgemetselde rookkanaal. Tegenwoordig kan zelfs een RVS dubbelwandig rookkanaal besteld worden. Dit zal echter niet altijd recht boven uw kachel passen. Zeker niet qua stijl en kleur. Gelukkig vindt u in de showroom van Deyle ook voldoende pijpen die prachtig in het zicht mogen staan. Heeft u een mooie zwarte kachel van gietijzer, plaatstaal of keramiek? Wij hebben de perfect passende kachelpijp. Wilt u meer informatie over ons aanbod? Neem dan telefonisch contact via onderstaande gegevens. Wilt u zelf even rondkijken? Breng dan direct een bezoekje aan onze showroom.

Kachelpijp

Kies voor Deyle

Onze vakmensen helpen u graag. Wellicht heeft u al eens wat werk van ons gezien. Wij zijn namelijk al jaren dé expert op het gebied van kachels, haarden en ketels. Als u besluit Deyle uw partner te maken op het gebied van verwarming, dan kiest u voor een betrouwbaar en gedegen bedrijf. Het bestaat ook al sinds 1967. Dat zegt natuurlijk wel wat. Kiest u ook voor:

 • Professionele vakmensen
 • Beste vakmanschap
 • Klantvriendelijkheid van begin tot eind
 • Topkwaliteit diensten en producten
 • Vele jaren ervaring

Kachelpijp nodig?

Voldoet u rookkanaal niet meer? Of sluit uw kachel niet meer mooi aan op uw schoorsteen? Schakel daarvoor de experts van Deyle Loodgieters BV in. Bezoek onze showroom of bel telefoonnummer 075-6163668. Wacht niet te lang. Neem vandaag nog contact met ons op. Bij ons vindt u de perfecte kachelpijp?

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top