skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Houtkachel Koog aan de Zaan

Uw adres in duurzame verwarmingssystemen

Deyle in Koog aan de Zaan is een modern bedrijf gespecialiseerd in loodgieters- en installatietechniek. Dat doen we al bijna 50 jaar met oog en aandacht voor het vak! Inmiddels is ons werkgebied uitgebreid tot ver buiten Koog aan de Zaan. Wij hebben ons ontwikkeld tot een echte specialist op het gebied van duurzame verwarmingssystemen en bieden u talrijke duurzame toepassingen voor uw pelletkachels, houtkachels en gaskachels. Ook voor gashaarden en de openhaard bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom, wij zijn uw partner in duurzaamheid voor kachels en haarden.

Waar geloven wij in bij duurzaamheid in Koog aan de Zaan?

Duurzaamheid staat voor Deyle in Koog aan de Zaan hoog in het vaandel. Veel andere bedrijven hebben de duurzaamheid ook voorop staan, maar Deyle onderscheidt zich door de wens van de consument, om duurzaamheid toe te passen op energiegebruik en de apparaten die zorgen voor verwarming en water, te combineren met kwaliteit en vakmanschap. We merken dat deze begrippen voor sommige andere bedrijven niet meer vanzelfsprekend zijn. Bij ons is kwaliteit en vakmanschap echter net zo vanzelfsprekend als duurzaamheid en is net zo hoog in het vaandel aangebracht.

Een greep uit ons aanbod in kachels en haarden in Koog aan de Zaan

We geven u graag in het kort aan waar u in grote lijnen op kunt rekenen bij onze diensten en producten in duurzame toepassingen:

 • Pelletkachels met accessoires en pellets. Hip en duurzaam
 • Houtkachels met advies over de meest geschikte brandstof
 • Gashaarden, levering van nieuw en ombouw naar duurzaamheid
 • Gaskachels met laag energieverbruik en gebruik van duurzame energie
 • Uw openhaard, nieuw en duurzaam of omgebouwd naar deze tijd

Wij leveren onze producten en diensten door de hele Zaanstreek en vaak nog een stuk daarbuiten. Bezoek ook eens onze moderne showroom in Koog aan de Zaan.

Neem contact op met Deyle in Koog aan de Zaan

Loodgieters- en installatietechniek Deyle in Koog aan de Zaan is u graag van dienst met vakmanschap, inzicht en service op het gebied van kachels, zoals pelletkachels, houtkachels en gaskachels en voor haarden, zoals gashaarden en de open haard van deze tijd. Ook voor de ombouw van uw cv-kachel naar een meer duurzame vorm van energiegebruik bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie neemt u contact op met telefoonnummer 075-6163668 of breng direct een bezoek aan onze showroom in Koog aan de Zaan.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top