skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

ÖkoFEN Pellematic Smart

ÖkoFEN Pellematic smart. 4 tot 14 kW

 

Met de Pellematic Smart biedt ÖkoFEN u een zeer kostengunstige vorm van verwarmen, waarbij voorrang wordt gegeven aan energie die door de zon opgewekt wordt.

Pelletverwarming met zonne-installatie

Dit uniek en compact toestel benut in de eerste plaats de gratis zonne-energie die door de optioneel aansluitbare zonnecollectoren geleverd kan worden. Indien nodig, zorgt de geïntegreerde pelletbrander met hoogefficiënte condensatietechniek voor bijkomende warmte. Door de innovatieve combinatie van pellets en zon spaart u tot 50% op verwarmingskosten in vergelijking met traditionele pelletverwarming.

 

De Pellematic Smart is bijzonder geschikt voor gebruik in nieuwbouwwoningen. Dat verklaart ook het geringe plaatsgebruik van slechts 1,5m2: verwarming, buffervat en zon zijn verenigd in slechts één toestel. Deze verwarming kan u probleemloos in een gewone technische ruimte opstellen.

 

 

-ÖkoFEN Pellematic smart XS. 10 tot 18 kW

 

4 in 1 condensatie-verwarming: Pelletketel, productie van warm water, pompgroep, zonne-verwarming (optioneel).

De Pellematic Smart XS overtuigt net als het grotere model de Pellematic Smart als all-in-one oplossing, die alle functies van de verwarming combineert. Pelletketels die ook met zonnewarmte kunnen worden gecombineerd. Daarnaast zijn er cv-circuitgroepen en een tapwatermodule voor het leveren van warm water beschikbaar.
Wat is nu het verschil met de grote Smart? De Smart XS is, zoals de naam al zegt, nog compacter. Zo combineert deze ketel alles wat men in een cv-ruimte nodig heeft, op slechts 0,9 vierkante meter.

Toprendement, continu in ontwikkeling.

Door het buitengewone concept van de condens-HR-techniek kan de Pellematic Smart XS in alle warmteafgiftesystemen worden geïntegreerd. Bufferreservoir, cv-circuitgroep (inclusief veiligheidsgroep) en tapwatermodule voor hygiënische tapwateropwarming, zijn in de ketel geïntegreerd.
De compacte vorm, de geringe ‘voetafdruk’ (gering installatieoppervlak van slechts 0,9 m²) en de uitgekiende en flexibele plaats van alle aansluitingen zorgen ervoor dat het apparaat zich volledig aanpast aan uw cv-ruimte.

 

 

Technische gegevens

 • Automatische multi-segment brander
 • Automatische ontsteking
 • Automatische reiniging
 • Roestvrijstalen wisselaar
 • Gestuurde ventilator
 • Terugbrand beveiliging
 • Modulerend in vermogen
 • interner koppeling

 

Contactgegevens

Kortom, een pelletketel maakt uw leven qua verwarming efficiënter en duurzamer. Wilt u hier meer over weten? Bel dan onze experts op telefoonnummer 075-6163668. Maar u kunt natuurlijk ook direct een bezoekje aan onze showroom brengen en vandaag nog uw ideale pelletketel van BlueBurn aanschaffen!

 

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top