skip to Main Content
  • Loodgieters
  • Installatie techniek
  • Kachel & haarden specialist
  • Houtgestookte cv installaties

Okofen

Het begin van pelletverwarming

Het bedrijf achter de uitvinding en de ontwikkeling van pelletverwarming is het Oostenrijkse Okofen. De techniek is modern, al jarenlang getest en zeer betrouwbaar vanwege de hoge kwaliteit. Het mooie van fabrikant Okofen is dat zij enkel pelletverwarming ontwikkelen. Alle aandacht, kennis en kunde van de specialisten gaat dus volledig uit naar dit steeds verder ontwikkelende verwarmingssysteem. In de hele totstandkoming van deze nieuwe manier van verwarmen zijn diverse intelligente innovaties gedaan, zoals de eerste gecertificeerde pelletketel, de condenserende ketel voor pellets en complete verwarmingsinstallaties voor in huizen. Wat deze ketels helemaal bijzonder maken is, dat zij aanpasbaar in vermogen zijn aan uw gewijzigde situatie, zoals bijvoorbeeld een uitbouw van een woning (10-20 kW, 25-32 kW, 36-56 kW). Welke woning en wensen u ook heeft, een pelletkachel biedt u de uitkomst. Bent u ook klaar voor dit mooie product uit Oostenrijk?

Okofen biedt gebruiksvriendelijke pelletketels

Omdat de deskundigen achter Okofen jarenlang hun producten testen en daarbij rekening houden met de ervaringen en wensen van klanten, zijn de producten uiterst gebruiksvriendelijk. Een voorbeeld hiervan is de automatische asverwijdering: de as wordt in een eenvoudig afneembare asbox opgevangen waarna deze in een composteerbare zak verwijderd kan worden. Schoon, stofvrij en uiterst simpel dus. Of wat dacht u van de Pelletronic Touch? Deze innovatieve verwarmingsregeling van Okofen organiseert uw volledige energiesysteem middels een modern aanraakscherm. Met dit overzichtelijke kleurenscherm, makkelijk te monteren op uw muur in bijvoorbeeld de woonkamer, bepaalt u heel eenvoudig hoe en wanneer u uw woning wilt verwarmen.

De kenmerken van een palletketel van Okofen

De hierboven beschreven gebruiksvriendelijkheid is inherent aan de kwaliteit van de producteigenschappen van de ketels. De pelletketels van Okofen zijn namelijk resultaten van de modernste technieken en innovaties. De pelletketels staan, naast de hoge bedieningsvriendelijkheid, bekend om de efficiënte condensatietechniek en het optimale verbrandingsconcept. Wij sommen enkele specifieke kenmerken nog graag even voor u op:

  • Optimaal verbrandingsconcept
  • Eenvoudige bediening
  • Efficiënte condensatietechniek
  • Aanpasbaar aan uw situatie
  • Okofen heeft de pelletketel uitgevonden

Bent u klaar voor een pelletketel?

Heeft u interesse in een pelletketel? Heel verstandig. Breng meteen een bezoekje aan Deyle en kies uw ideale pelletketel uit. Wilt u eerst wat meer weten over pelletkatels? Bel dan onze experts op telefoonnummer 075-6163668 en wij vertellen u graag wat een pelletketel van Okofen voor u kan betekenen!

Informatie opvragen

Contact OpnemenWaar kunnen we je bij helpen?

Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie


Ik ga akkoord met de privacy verklaring.
Back To Top