skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Openhaard

Gashaarden voor iedereen

Bij Deyle Loodgieters BV staat voor iedereen een passende openhaard. Wij hebben moderne gashaarden, maar ook traditionele varianten. Voor elk interieur hebben wij wel een passende haard. Wij kunnen uw gashaard ook eigenhandig bij u inbouwen. Dat scheelt u weer werk en moeite. U kiest dus uw ideale openhaard, wij monteren deze bij u in huis. Bij ons vindt u enkel haarden van de beste merken. Wist u dat er tegenwoordig legio mogelijkheden zijn voor een openhaard? Deze hoeft bijvoorbeeld niet meer standaard in de hoek van de kamer te staan, recht onder de schoorsteen. Er is tegenwoordig van alles mogelijk. Zowel qua plaats in de kamer, stijl of vorm. Kijkt u mee naar ons ruime assortiment?

Is een openhaard van DRU iets voor u?

Zoals gezegd hebben wij een groot assortiment aan sfeerhaarden. Zo bieden wij, naast openhaarden, ook verschillende gesloten gashaarden aan. Deze geven veel warmte en kunnen vaak op afstand bediend worden. Helemaal mooi is dat deze haarden voorzien zijn van een concentrische rookgasafvoerbuis. De vakmensen van Deyle helpen u sowieso graag ook met het aanleggen van een rookkanaal en/of schoorsteen. Waar wij helemaal trots op zijn, is ons assortiment van gashaarden van het merk DRU. Dit merk bestaat al sinds 1754. Het staat bekend voor de allerhoogste kwaliteit, een groot oog voor detail en exclusieve designs. Met een openhaard van DRU weet u zeker topkwaliteit in huis te halen. Een openhaard van DRU staat garant voor een laag energiegebruik, hoog rendement en milieuvriendelijkheid. Bent u benieuwd of er ook iets voor u tussen zit? Breng dan een bezoekje aan onze showroom. Wellicht vindt u daar uw ideale openhaard.

Voordelen

Bent u er al van overtuigd dat een openhaard uw kamer in één klap een prachtige make-over geeft? Om u duidelijk te maken welk genot een haard u biedt, sommen wij nog even enkele voordelen voor u op. U kunt natuurlijk onze adviseurs om advies, mogelijkheden en voordelen vragen. Een mooie sfeerhaard is te herkennen aan de volgende punten:

 • Warmte
 • Sfeer
 • Goedkoper dan een kachel
 • Veiliger dan losse kaarsjes
 • In vele stijlen te verkrijgen

Openhaard

Het is tijd voor een haard

Kortom, een sfeer gashaard maakt uw leven een stuk warmer, gezelliger en sfeervoller. Schaf ook een haard aan en maak een grote indruk op uw buren, vrienden en familie. Wacht niet langer en neem nu contact met ons op. Bel Deyle Loodgieters BV via telefoonnummer 075-6163668. Ook voor u hebben wij de perfecte openhaard!

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top