skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Pellet cv

Duurzaamheid in verwarming uit Koog aan de Zaan

De pellet cv. Een vinding van recenter datum. In 1967 startte loodgieters- en installatiebedrijf Deyle BV in de Zaanstreek. Pelletkachels bestonden toen nog niet. Wel de traditionele houtkachel en natuurlijk de door velen verfoeide kolenkachel. De oudere generaties herinneren zich vast nog wel een incident met de veel te hete ruitjes van de kolenkachel. Of op zijn minst een roetzwarte ontdekkingstocht bij de kolenkit. Familiebedrijf Deyle voerde eind jaren zestig massaal deze kolenkachels en houtkachels af. Ze maakte plaats voor een moderne cv. We genoten in Nederland van het comfort en de veiligheid van stoken op gas. Hoe anders is het nu? Het gas is bijna op en we voorkomen massaal het gebruik van fossiele brandstoffen. Die kolenkachel zien we daarmee nooit meer terugkeren. Wel de houtkachel. Deze keer in de vorm van een pelletkachel. Met de juiste expertise is het ook mogelijk om deze op de cv aan te sluiten. En laten we daar bij Deyle nou juist al geruime tijd onze specialiteit van hebben gemaakt.

Wat is een pellet?

Een pellet is een geperste zaagsel korrel. De kwaliteit van een pellet is zeer belangrijk. Kies voor EN+ A1 pellets. Hiermee bent u verzekerd van een optimale werking met uw cv. Een pellet is geschikt voor een reguliere pelletkachel. Uitermate geschikt zijn pellets overigens ook voor de bio cv-ketel. Verwarmen met een pelletkachel zorgt voor CO2 neutraal verwarmen. Het hout komt van de bomen die al gezorgd hebben voor CO2 zuivering. Bij de verbranding van pellets komt precies dezelfde hoeveel CO2 vrij. U vormt geen extra belasting voor het milieu, omdat u geen gebruik meer hoeft te maken van fossiele brandstoffen. We leggen u hier bij Deyle in Koog aan de Zaan (bij Zaanstad) graag nog veel meer over uit. Duurzaam verwarmen van uw cv is onze specialiteit.

Een pellet cv van Deyle staat voor kwaliteit en vakmanschap

Puntsgewijs noemen we u de redenen om te kiezen voor duurzame verwarming van Deyle:

 • De beste prijs voor de beste totaalservice
 • Meer dan 65 modellen duurzame kachels en haarden in de showroom
 • Vakbekwaam personeel
 • Specialist in het combineren van cv en duurzame energie
 • Duurzame brandstoffen op voorraad. Beste kwaliteit voor o.a. pellets

Pellet cv cv

Maak ook gebruik van het aanbod van Deyle voor uw pellet cv

Voor meer informatie en het maken van een persoonlijke afspraak neemt u contact op met Deyle. Telefoonnummer 075-6163668. Deyle is uw installateur van de pellet cv.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top