skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Pelletkachel met cv aansluiting

Verwarm uw gehele huis

Wist u dat u met een pelletkachel met cv aansluiting uw hele huis kunt verwarmen? Dat gaat zeer makkelijk. U zet uw pelletkachel aan. De pellets worden warm en geven u een sfeervol vuurtje. Tegelijkertijd verwarmt dit vuurtje water in een stalen bak. Dit water stroomt vervolgens door uw cv-systeem. Uw hele huis is daardoor verwarmd! In uw hele huis heeft u dus ook in no time warm water. Dat is een van de grootste voordelen van een kachel met cv aansluiting. Maar wist u dat u met zo’n kachel ook nog eens duurzaam, milieuvriendelijk en inventief bezig bent? Maak indruk op uw buren, vrienden en familieleden. Verwarm uw huis via een pelletkachel met cv aansluiting. Breng nu een bezoekje aan Deyle Loodgieters BV.

Pelletkachel met cv aansluiting

Kies ook voor een pelletkachel met cv aansluiting

Graag vertellen wij u waarom het zeer verstandig is te kiezen voor een cv aansluiting aan uw pelletkachel. Met dit product slaat u namelijk twee vliegen in één klap. Ten eerste heeft u een sfeervol vuurtje in uw woonkamer. Dit verhoogt de volledige ambiance van de ruimte. Daarnaast geniet u van een heerlijke warmte, die u precies zo hoog of laag kunt zetten als u wenst. Het tweede mooie voordeel van zo’n pelletkachel is dat er met uw cv een aansluiting plaatsvindt. De warmte die de pelletkachel dus teweeg brengt, wordt tevens gebruikt om water te verwarmen. In de kachel zit namelijk een stalen bak met water. Dit verwarmde water stroomt door uw cv aansluiting, waardoor u uw hele huis verwarmd wordt. Overtuigd? Lees snel verder.

Extra voordelen

Kies er nu ook voor uw cv aansluiting te koppelen aan uw pelletkachel. U zult u snel merken dat uw gehele huis heerlijk verwarmd wordt. En dat allemaal dankzij de pellets. Deze zijn gemaakt van CO₂-neutraal houtafval. U kiest met een kachel op pellets dus ook nog voor milieuvriendelijkheid. Lees snel nog even de grootste voordelen door:

 • Hoog rendement: duurzaam en voordelig
 • Moderne techniek: inventief verwarmingssysteem
 • Milieuvriendelijkheid: gemaakt van CO₂-neutraal houtafval
 • Investering: de aanschafprijs heeft u snel terugverdiend
 • Schoonheid: een heuse blikvanger in uw kamer

Zo vindt u ons

Wilt u meer informatie over onze kachels, pellets of verwarmingsvormen? Neem dan contact op met de specialisten van Deyle Loodgieters BV. Bezoek onze showroom of bel direct naar 075-6163668. Stel ons uw vragen en wij vertellen u graag meer over een pelletkachel met cv aansluiting.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top