skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Pelletkachel cv

Kan ik een pelletkachel op de cv aansluiten?

Een pelletkachel cv is een moderne toepassing van wat eigenlijk al heel oud is. Stoken op hout was al vroeg de belangrijkste methode om warmte te krijgen. Ergens in het midden van de vorige eeuw kwam de Groningse gasbel tot ontwikkeling. Veel huishoudens gooiden de oude kolenkit de deur uit en genoten van een moderne cv. De pelletkachel was in die tijd waarschijnlijk nooit in zwang geraakt. Houten pellets om het huis mee te stoken? We hebben toch die fantastische cv-installatie en in Nederland gebruiken we toch gewoon ons eigen gas? Heel normaal in die tijd en velen van u zullen dit herkennen. Hoe anders is het nu? De pelletkachel is massaal in opkomst. We willen duurzaam verwarmen en hout stoken is hip en milieuvriendelijk. Door het stoken van hout bent u CO2 neutraal bezig. De afbraak van CO2 is immers al gedaan door de bomen die nu als hout worden verstookt in pelletkachels.

Hoe werkt de pelletkachel cv?

U schaft een pelletkachel aan. U kunt daarbij gebruik maken van het ruime aanbod bij loodgieters- en installatiebedrijf Deyle BV. Wij zijn met onze showroom gevestigd in Koog aan de Zaan, vlakbij Zaanstad. We leveren pelletkachels, maar natuurlijk ook de brandstof. Pellets bestaan uit geperst hout. De beste soorten vindt u, direct leverbaar, in ons assortiment. Voor het aansluiten van pelletkachels op de cv kunt u gebruik maken van onze expertise.

pelletkachel cv

De cv is bij Deyle in goede handen

Deyle is uw specialist in duurzaam verwarmen. We zorgen voor een veilige en betrouwbare werking van uw cv. U kunt bij ons rekenen op:

 • Gedegen vakkennis en ervaring
 • Uitgebreide showroom met veel modellen
 • Toonaangevende merken voor een pelletkachel en andere kachels en haarden
 • De beste prijs voor de beste producten en service
 • Specialistische kennis van duurzame verwarming

Meer informatie over uw pelletkachel cv nodig?

Neem dan vrijblijvend contact op met loodgieters- en installatiebedrijf Deyle. Wij zijn gevestigd in Koog aan de Zaan, vlakbij Zaanstad. We beschikken over een ruime showroom. Hier kunt u alle mogelijkheden voor een pelletkachel bespreken. En natuurlijk ons advies vragen over uw cv. Begint u ook met duurzaam verwarmen? Uw eerste stap is een bezoek aan de showroom. Bellen kan natuurlijk ook. Ons telefoonnummer is 075-6163668. Onze medewerkers staan u graag te woord. Zien we u binnenkort ook? Voor een pelletkachel cv. Of een van onze andere duurzame verwarmingssystemen natuurlijk.

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top