skip to Main Content
 • Loodgieters
 • Installatie techniek
 • Kachel & haarden specialist
 • Houtgestookte cv installaties

Pelletkachel op cv

Kies voor kwaliteit

Bent u op zoek naar een pelletkachel op cv? Dan bent u bij Deyle Loodgieters BV aan het juiste adres. Bij ons vindt u de HR100 cv palletkachel van het kwalitatieve merk Nordic Fire. Het aanschaffen van een pelletkachel is een heuse investering. De aanschafkosten zijn misschien wat hoger dan bij conventionele verwarming, of een standaard kacheltje, maar u verdient dit zeer snel en volop terug. Een pelletkachel op cv staat namelijk vooral bekend om het ontzettend hoge rendement. U bespaart maar liefst 30% ten opzichte van uw huidige verwarmingssysteem. Kijkt u mee naar nog meer voordelen?

Pelletkachel op cv

Een pelletkachel op cv is slim én sfeervol

Wij vertellen u graag hoe een cv pelletkachel precies werkt. In pelletkachels worden houtpellets verwarmt. Deze pellets zijn gemaakt van samengeperst houtafval. Het is daarmee een CO₂-neutrale brandstof. Dat geeft u al een fijn gevoel. Wat een pelletkachel helemaal bijzonder maakt, is dat het vuur water in een bak verwarmt. En dit water stroomt dan vervolgens door uw cv-installatie. Met die ene kachel heeft u dus warm water en warmte in uw gehele huis! Zeer technisch inventief dus. Denkt u dat een pelletkachel daardoor niet ook nog eens mooi zal kunnen zijn? Schijn bedriegt. Een kachel op cv komt alsnog in vele stijlen en vormen. Er zit dus ook een kachel tussen die perfect in uw woning past. Bent u al overtuigd?

De voordelen van een kachel op cv

Misschien weet u nog niet zeker of een kachel op cv ook iets voor u is. Neem dan gerust contact met onze specialisten op. Dit kan via onderstaande contactgegevens. U kunt uiteraard ook langs komen in onze showroom. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. Hierbij alvast wat mooie voordelen van onze kachels:

 • U heeft een zeer hoog rendement: duurzaam en voordelig dus
 • U loopt voorop qua techniek met uw inventieve verwarmingssysteem
 • U heeft een milieuvriendelijke kachel: gemaakt van CO₂-neutraal houtafval
 • U kiest voor een verstandige investering
 • U heeft een heuse blikvanger in uw kamer staan

Neem contact met ons op

Kortom, voor de beste kachels bent u bij Deyle Loodgieters BV aan het juiste adres. Wij zijn dan ook al sinds 1967 dé specialist in kachels. Volgt de vele andere die u al voorgingen? Bezoek dan onze showroom of bel naar 075-6163668. Dan vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden van een pelletkachel op cv!

Informatie opvragen

  Contact Opnemen
  Waar kunnen we je bij helpen?

  Vul het formulier in voor een offerte of meer informatie   Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

   Back To Top